7 păreri la “„I-am dat pervers în cap”

 1. Argusdre

  Simona,
  Gasesc ca totul este ceva foarte normal intr-o tara in care conducatorul „a dat un cap in gura” unui arab, bea din sticla la tribuna, ameninta ca declanseaza miscari de strada daca nu va fi ales, si-a facut titlu de glorie sa spuna ca „era sub influenta alcoolului” cand vorbeste gura fara dansul, numeste ziaristele „pasarici, ziaristii „gaozari”, pe ministri ii face „idioti” sau „ieuropeni cu papion”, frate-su ii pregateste un mormant lui Ciuvica, etc, etc…
  Deci in tara noastra, chestia respecvtiva nu-i nici de ras si nici de plans, fiind un lucru cat se poate de cotidian.

 2. monick

  simona, bine te-am gasit, din nou! tot citesc pe aici de la emisiunea lui nasu’ (stii tu care) si am gasit numai postari de bun simt si echilibrate. felicitari!
  e cam de plans situatia da’ …. eu am ras cu lacrimi. mai avem nevoie si de refulari din cand in cand. iar raspunsul lui lady2bug e absolut magistral.

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Monik, si eu ma bucur ca am cititori unul si unul! Daca timpul mi/ar permite as avea si mai multe de scris. In fond, asta e ziarul meu si constat cu placere cum se strang din ce in ce mai multi oameni in jurul lui. Iar completarile – cum a fost cea a lady2bug – sunt bune si binevenite.

 4. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Riviera venețiană. Bibione și noi

Lasă un răspuns