7 păreri la “România, ţi se trag clopotele!

 1. Bibliotecaru

  Corect este Dan Diaconescu nu are concurenţă la sinistraţi 😀

  De ce? Pentru că el stă acolo, face emisiune, îi pune să se certe… dar mai ales a adus 7 camioane de ajutoare.

  Spre deosebire de autorităţi, care, după cum se vede, i-a cam flituit pe românii cu casele înecate, domnul Dan Diaconescu strânge din dinţi (că se vede că nu e în largul domniei sale şi nu are acel zâmbet de studio), dar ţine microfonul între ei ca un ziarist responsabil, cum nu a făcut nici o televiziune. Domnul Tatulici a făcut un mic spectacol cu autorităţile şi nişte locuitori aleşi pe sprânceană… Adevăratul spectacol este cel al OTV.

  Poate că OTV nu a găsit-o pe Elodia, dar acum reiese că se ştia că vine apa, dar nu a anunţat nimeni, să nu facă panică. Dacă se mai sapă un pic, poate se află şi unde au dispărut banii de diguri.

  🙂

  Viaţa e rotundă… Dl. Dan Diaconescu a pornit exact pe drumul urmat de dl. Băsescu înainte de a ajunge primar. Poate că preşedinte este prea complicat, dar prin parlament sunt convins că-l vom vedea.

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Daca Dan face caravana OTV prin toata tara, fie ca-s inundatii sau nu, votul satenilor stim unde se va duce! Concurenta serioasa penru 2014! Dar atunci Basescu nu mai are nici o treaba cu scaunul de la Cotroceni. Cui ii va manca zilele fripte Diaconescu?

 3. silviu

  draga simona poate diaconescu sa duca 100 de camioane ca tot ala care da un salam sau un pateu in preajma alegerilor castiga ..tinem minte cazul becali care a refacut un sat intreg si la alegeri in satul respectiv nu a obtinut nici macar un vot

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Silviu, am zis mai sus / daca se duce „fie ca sunt inundatii sau nu”!
  Asa e, romanul sarac s-a invatat cu pateul si salamul, ba chiar si cu galeata electorala. Insa la vot a devenit parsiv. Alege pe acela care i-a vorbit pe sufletul lui, iar aici Diaconescu e pericol!
  Becali? Satul ridicat de el s-a contabilizat la imaginea care, in final, l-a dus in Parlamentul european.

 5. vyctor

  Galatiul si alte localitati din acest judet dar si din Braila risca sa fie inundat si mai tare pentru ca sunt mai importante culturile din Insula Mare a Brailei decat vietile oamenilor. E ca si cum la o chiuveta debitul de la robinet e mai mare decat absorbtia de la gura de scurgere. Daca mai apare o gura de scurgere, apa din chiuveta nu mai da pe afara…
  Asa e si cu deversarile care puteau fi facute in IMB. Insa duminica a dat sute de telefoane deputatul Culita Tarata (in Insula are culture firma TCE 3 Brazi a deputatului), inclusive la vreo 3 ministri, ca deversarile cerute de specialisti sa nu se faca, deputatul amenintand ca nu mai sprijina guvernul. Pana la urma, culturile modificate genetic de la firma lui Tarata s-au dovedit mai importante decat vietile si casele romanilor.

 6. Simona Ionescu Autor articol

  Vyctor, ce spui tu aici e foarte grav. Dar probe? L-a inregistrat pe telefoane SRI-ul, ca pe Dan Diaconescu?

Lasă un răspuns