Cine l-a filmat pe Sechelariu când şi-a construit viloiul?

Un gând ghiduş mi-a venit în minte după ce am descoperit un articol interesant pe site-ul ziarului „Steagul roşu” din Bacau despre fostul primar Dumitru Sechelariu. Apare ca publicat în 20 iunie a.c. E vorba de averea omului, stabilită ca ilicită, dar de care fostul lider PSD se bucură din plin. Textul, împănat cu toate încălcările de lege şi condamnările lui Sechelariu, este însoţit de un filmuleţ postat pe Youtube înainte cu o zi de a fi descoperit de ziariştii băcăuani.

Cineva a vrut să arate cum şi-a ridicat Dumitru Sechelariu domeniul întins pe hectare întregi, cu conac, piscina, imense terenuri de tenis si livadă, de la primele muşcături de pământ ale escavatoarelor până la „produsul finit”. Cine să fie acel Cineva, care atâta amar de timp a filmat şi a tot filmat? Şi m-a bătut gândul: dacă sunt băieţii de la SRI, DNA, „doi si un sfert” etc, care, după ce au adunat probe ca proştii (pe banii noştri!), au constatat că justiţia e oarbă, şi ţup cu proba pe Youtube?! Nooo, cred că exagerez!

Uitaţi-vă şi voi la film! Dar înainte citiţi textul din „Steagul roşu”!

O părere la “Cine l-a filmat pe Sechelariu când şi-a construit viloiul?

  1. Bibliotecaru

    Nu este filmare de serviciu de informaţii. Prima parte este filmată cu un camera C-VHS mai veche, cea de a doua este nouă şi are calitate digitală. Nu m-aş mira ca filmările să fie chiar ale domnului Dumitru Sechelariu. Desigur, există şi un montaj…

Lasă un răspuns