Evaziunea fiscala de la „Dragonul rosu” a ars

Ca mai mereu in momentele cheie, un incendiu a devastat complexul chinezariilor de la „Dragonul rosu”. Au ars….contrabanda si evaziunea fiscala, pe langa gheretele cu marfa ale unor amarati. Au scapat vamesii si functionarii care dau avize de import, ca nu-i mai ia nimeni la puricat si dat cu subsemnatul. Focul cu care, cu maiestrie, s-au luptat pompierii a fost mai ieftin decat o cohorta de comisari ai Garzii Financiare, ce si-ar fi facut de lucru cu controale periodice in stabilamentele „Europa” si „Dragonul rosu”. Deocamdata, cel mai grav lucru e ca a murit un pompier incercand sa stinga parjolul.

15 păreri la “Evaziunea fiscala de la „Dragonul rosu” a ars

 1. Pingback: Unde sunt banii dumneavoastra? « Hai ca se poate!

 2. omulFaraChip

  Eftene, daca mai e la biroul de presa al ISU Bucuresti, ar putea sa faca o statistica, pe ani si de cate ori a ars Dragonul….baietii si fetele de la „Investigatii” ar trebui sa stie cine, ce, unde si de ce se scurg banii pe acolo…stiu sigur ca stiu, dar nu au probe si o investigatie costa multi bani si deranjeaza multi „sponsori”…Vorbe-n Vant…Mai bine mergi la concertul lui Bob Dylan…voi fi acolo si daca te vad iti fac o poza…de tip paparazzi…

 3. omulFaraChip

  ca-mi amintii…de vina e un scurtcircuit…cam asta e raspunsul „anchetelor”…nu tin minte sa fi fost de vina altcineva!…

 4. Simona Ionescu Autor articol

  vrei tu sa ma bagi la banuieli, Omule fara chip, ca sigur esti de-al nostru, presar. Sa stii ca eu nu-ti sparg mailul sau blogul, desi tare as vrea sa stiu ce chip ai!

 5. Sibilla

  Cum văd mufa Băsescului pe sticlă, altceva decât : PIEI SATAN !… nu vreau rosti, trăsnească-l de alcoolic şi trădător de neam şi ţară !!!

  Una bucată canalie, Sorinache Frunzăverde, voievodul aidoma securistului de la Anvers, Băsescu, CARE NU E PREŞEDINTELE ROMÂNILOR ci, un cioflingar, CAPO DI TUTTI CAPI, trăsnescă-l, vandalizează şi calcă-n picioare tot ce are chef…
  PD-L, partid la putere, face legea, o lege a bunului plac. Legea vine vorba, că-n România sub stăpânirea Băsescului NU MAI EXISTĂ LEGE! Există însă Naşi, Capi. Capo di tutii Capi, desigur, Tr Băsescu. Urmează Capi din judeţe, pardon, feude, voievodate…
  Ete-l şi pe Sorinache Frunzăverde, zis “Ayatollahul”, voievod de Caraş-Severino, chitit să vandalizeze tot ce-a mai rămas întreg din judeţ….
  TzuicăMan, Frunzăverde, NU se teme nici de Dictatorul Băsescu, iar aşa zisele instituţii ale Statului, fac sluş la uşa * Împărăţiei * mnealui, doar e pretenar cu buldogul… :
  Fostul Ministru al Mediului şi Turismului, Frunzăverde, colaborează, impune, dispune şi-are largul concurs al primarilor PD-L la … di tăti. Doar e * Împărat * ce naiba! Ce contează că a reuşit * performanţa * de-a aduce Caraş-Severinul între primele 5 judeţe din România LA SĂRĂCIE ! Afacerile să meargă… cele personale.
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/26/ayatollahul-frunzaverde-e-chitit-sa-vandalizeze-caras-severinul/

 6. Adrian Deva

  Esti o tampiata ordinara tu femeie care scrii acest articol .

  Acolo si-a pierdut viata un pompier , a pierdut-o cu demnitate , a incercat sa-si salveze un coleg , iar tu vorbesti de evaziune fiscala .

  Asa suntem noi Romanii , dam in firmele Romanilor , platitoare de impozite la stat . Ai tu asigurari ca acolo e evaziune fiscala ?

 7. Bibliotecaru

  @ Adrian Deva
  Dacă recitiţi ce stă scris mai sus, de data aceasta cu atenţie, veţi vedea că se acordă respectul cuvenit celor care şi-au riscat viaţa şi, din păcate, riscul şi-a cerut plata.

  Probabil că nu aţi înţeles prea bine ironia referitoare la impozite, ea se adresa preşedintelui şi nu celor de la Dragonul Roşu… Dar chiar şi aşa, nu este o scuză faţă de tonul agresiv pe care îl practicaţi.

 8. Adi Deva

  Cand vorbesti de evaziune fiscala pe un site/blog , pune si dovezi care atesta spusele tale . Din cate stiu , chiar si un simplu blog , este formator de opinie , asa ca , vrem dovezi ca la dragonul rosu e evaziune fiscala daca tu afirmi asta .

  Si scuza-ma ca iti spun , asa sunt eu , mai agresiv din fire , si mai ales atunci cand romanu vorbeste fara a demonstra .

 9. Bibliotecaru

  @ Adi Deva
  Era vorba despre o ironie la adresa Guvernului României şi Preşedintelui României, nu constituia o afirmaţie… 😀

Lasă un răspuns