Paşii femeilor în politică

Mişcări de dame pe scena politică. Deputata Carmen Moldovan a părăsit partidul ministrului Apărării, Gabriel Oprea, iar Ioana Timofte, nepoata răposatului şef al SRI, Radu Timofte, a lăsat PSD-ul pentru nou înfiinţata formaţiune politică a generalului. Moldovan nu a anunţat dacă părăseşte Uniunea Națională pentru Progresul Românie în favoarea PSD, PNL sau PDL. Interesant e doar că e prima dezertare din sânul acestei formaţiuni.

5 păreri la “Paşii femeilor în politică

 1. Simona Ionescu Autor articol

  Tocmai ca sunt niste anonime mi s-a parut si mie ca e de stire. Macar sa stie lumea cine face parte din clasa politica.

 2. Sibilla

  Cu regret o spun, dar direct, fără ocolişuri: prea mulţi sunt şi-n ograda PSD-ului care mimează social-democraţia, grija faţă de cei mulţi… Cum să înainteze căruţa când unii-s * hăi * şi alţii * cea *, cum să ne implicăm dacă, de-avem dorinţa, îndrăzneala de-a pune umărul, de-a ne alătura luptei, suntem trataţi ca intruşi, neaveniţi, în plus în peisaj, etc… culmea, nu de către putere ci, de către * ai noştri *…

  * Dupa 1989 nu a invins poporul roman, asa cum ar fi meritat, ci grupurile de interese care viseaza o Europa fara Romania. *
  Niciunul din partide NU reuşeşte să mai convingă să mai adune românii… pentru că-n toate ogrăzile s-au aciuiat impostori care la o adică îşi unesc forţele,dau mână cu mână, aceleaşi ticăloşii unindu-i şi nicidecum în interesul poporului român.
  Un exemplu : azi,1 MAI 2010, unii protestează, alţii o ţin în alaiuri ale primăverii, petreceri, iar la centru raportează cu totul altceva… da, dezamăgesc, mint, NU sunt solidari cu milioanele de amărâţi ci * fraţi * cu unii tartori ai actualei puteri… despre acei * alţii* care doar mimează social-democraţia, dar… în zilele următoare.. !! ( cu exemple concrete ) Aceasta ca să audă Victor Ponta cine-i sunt * luptătorii * şi ca să ştie de ce stăm pe margine, fiind consideraţi în plus, incomozi, intruşi, neaveniţi, etc. de către cei ce se intitulează social-democraţi dar sunt aidoma * fraţilor * de la putere… Mătura ar fi o soluţie! Cu încă gunoaie-n bătătură,grădină, NU putem vorbi despre răsaduri de trandafiri, şi-o spun cu regret dar, în cunoştinţă!!..
  E de înţeles întrebarea românului onest, amărât : noi, ai cui suntem.. ??
  Sunt lideri ai PSD din teritoriu care NU au renunţat la paranghelii, la miştouri, la impostură, la teatru. Sunt lideri de sindicat care mimează misiunea pe care-o au , trădători. Sunt cameleoni peste tot! Criza se adânceşte… Criza de moralitate !
  Securistul de la Anvers, Băsescu Tr. îşi face bine mersi de cap, batjocorindu-ne împreună cu Famiglia PD-L şi aceasta ŞI pentru că, parte a * opoziţiei * colaborează cu ei! În teritoriu, puterea şi * opoziţia * convieţuieşte paşnic, doar sunt parteneri de… afaceri ! Iar noi, cei mulţi, ne-am săturat de minciună şi impostură! Speranţă, încredere mai avem în câţiva oameni, politicieni, prea puţini însă… Majoritatea sunt însă NU politicieni ci * politicieni *, păcălici, trădători, fraţi de Loje, impostori, ticăloşi cu care noi, amărâţii NU avem nimic în comun, nimic !
  * Clasa politică * actuală e buba!!

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/01/1mai-2010-un-protest-al-celor-multi/

  Ce să mai înţelegem, căci vedem concret zi de zi cine ne sunt * luptătorii *, * apărătorii *, de care PSD SE IMPUNE SĂ SE SCUTURE, altfel…

  Sibilla

 3. Pingback: Filosofia « Ioan Usca

 4. argana

  Atunci cand un partid nu reuseste in viata politica una din cauze este sigur modul cum se fac promovarile .Aceasta persoana nu a intrat prin politica datorita unchiului sau ,fostul director SRI. Timofte area trei copiii si ar fi putut ,inainte de a muri sa-i introduca pe acestia in lumea politica .Domnisoara a fost ajutata in cariera sa de Nechita ,vicepresedintele PSD SI ACTUALUL PRIMAR AL iASULUI.El a introdus-o mai intai pe ;listele de consilieri municipali .In oras era mai degraba cunoscuta ca detinatoare de cateva dosare penale pentru escrocherii financiare .[despre care ziarele locale au scris detul].Dupa terminarea unei facultati de drept la o universitate privata ,intra imediat in afaceri cu statul si cu alti parteneri .Despre aceasta perioada a vietii sale a raspuns inocenta ca era prea tanara si nestiutoare .Si-a facut cateva operatii estetice si astfel s-a pregatit pentru razboiul cel mare cu lumea politica .Dar nu a fost nevoie de razboi ,pentru ca primarul Iasului ,vrajit de farmecele sale si profitand de slabiciunea lui Geoana a impus-o repede intr-o functie pe care intr-o lume normala nu avea cum s-o obtina .Si astfel pitipoanca din Copou a ajuns director la generali .Acum are tresariri de constiinta si revolta si nu-i mai convine sa activeze intr-un partid condus din umbra de Nastase .De ce? Pentru ca stie ca Nastase este prea destept ,prea politician ca sa-l ameteasca o fusta .A alergat repede ,tradandu-l pe amorezul-primar, la generalul cu partid .De altfel acceasi manevra ar fi facut-o si Nechita ,daca ar fi fost inlaturat din functia de presedinte PSD Iasi.Probabil ca Ponta nu a vrut sa piarda un primar al unui oras important asa ca l-a sustinut la alegeri [doar politica este un compromis].Asta este pe scurt istoria directorului Colegiului .Am trecut cu vederea trecerea prin patul unui procuror DNA pentru a-si rezolva dosarele.

Lasă un răspuns