Prima eleva din Jean Monnet care are curaj sa vorbeasca despre ce s-a intamplat in excursie

Elevii de la „Jean Monnet” sunt extrem de retinuti in a povesti despre „violul” profului de sport sau in a-si exprima parerea despre colega lor, Oana R. Cei mai curajosi au marturisit altor colegi sau prieteni din alte licee ca tuturor celor care au fost in excursia de la Predeal, sau o cunosc pe Oana din scoala, le este frica de razbunarea tatalui ei. Acesta i-a pus cu botul pe labe si pe profesori, dar mai ales pe directorii liceului, amanintandu-i ca-i desfiinteaza deoarece si ei aveau raspunderea pentru organizarea acelei plecari la munte. Ca frica a dominat acesti tineri o demonstreaza si faptul ca, imediat dupa aparitia in media a stirii ca profesorul a fost retinut de politie, toti si-au sters continutul paginilor de facebook.

Ieri, insa, reporterii de la Click! au gasit singura fata ce a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat la Predeal, in acel weekend. De ce ea? Pentru ca are 18 ani, (e deci majora), a pozat in Playboy (deci parintii ii sustin actiunile) si este iubita primarului Radu Mazare (deci are „spate”, are cine s-o apere de acei „interlopi” ai tatalui Oanei, despre care se tot vorbeste). Iata ce spune eleva de la Jean Monnet, colega Oanei:

„Oana îl plăcea de multă vreme pe Octavian şi chiar nu se sfia să-şi arate sentimentele. Colegele încercau adesea să o tempereze, dar ea nu-l visa decât pe el. Sâmbătă, Oana a venit în clubul, unde ne-am strâns toţi cei 30 de elevi, deja băută şi îmbrăcată foarte sexy, pusă pe fapte mari. Nu ştiu ce consumase, dar avea un comportament care o trăda. S-a ţinut scai de profesor, el chiar se simţea prost că toată lumea glumeşte pe seama lor.

Ea stătea în cameră cu alte patru colege, era o zarvă la ele de înnebuneai, am rezistat doar câteva minute. M-am întors în camera mea, căci eu nu consum băuturi alcoolice şi nici nu fumez.

Domn profesor a avut mare grijă de noi în aceasta vacanţă. Când colegele plecau din discotecă, el îl ruga pe bodyguardul clubului să le însoţească până la vilă. Dimineaţa, după ce s-au iubit în camera lui de la primul etaj al pensiunii, Oana urla pe holuri ca îl vrea pe domn profesor, parcă o luase razna. Rănită în orgoliu, ea se răzbună acum. Profesorul trebuia să-i dea o palmă, atunci când Oana a intrat peste el în cameră, şi să o trimită la culcare cu fetele, nicidecum să-i cedeze. După părerea mea, nu trebuie ca el să înfunde puşcăria pentru mofturile acestei puştoaice părăsite”, a spus iepuraşul Playboy.

Puteti citi textul integral pe site-ul Click!

8 păreri la “Prima eleva din Jean Monnet care are curaj sa vorbeasca despre ce s-a intamplat in excursie

  1. Alisia

    S-a gasit cine sa vorbeasca…O curvulita ce s-a vandut unui mosulica ce are un fiu de varsta ei…:)

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Alisia, am spus de ce a avut curajul sa vorbeasca fata asta. Orice ai spune, versiunea Oanei nu sta in picioare. D-aia n-au crezut nici magistratii si l-au lasat in libertate pe parlitul de profesor.

  3. Bibliotecaru

    Dar oare clic a cerut părerea primarului Mazăre relativ la „prietena primarului Mazăre”? Chiar dacă apare în aceiaşi revistă… prietenă?!

  4. Traian

    Buna seara. Poate Oana bause, poate Oana e o beizadea, poate Oana era pusa pe ,,fapte mari” dar respectivul era dom’ profesor. Si ce facu’ dom’ profesor? Ceea ce trebuie sa faca un profesor cu un adolescent imatur, ca deh, ia luat iubirea mintile.
    Chiar daca Oana l-a provocat, dom’ profesor de pozeaza in victima este de o imoralitate infioaratoare.

  5. nic

    Intre cei doi, fata minora (oricat de luata de val si pusa pe treaba ar fi fost) si profesorul major (si responsabil prin natura job-ului cu protejarea elevilor MINORI inclusiv de trasnaile pe care acestia ar fi putut sa le faca) vinovat este fara indoiala profesorul (adultul). Prin „cedarea” lui nu a facut decat sa se comporte iresponsabil si categoric ne-adult si neprofesionist.
    Cum ar fi ca tu sa-ti trimiti copila in excursie si sa te trezesti ca (urmare a unor momente alimentate poate de furtuna hormonala a adolescentei) iti vine acasa cum a venit Oana? Da stiu, tu iti educi copilul intr-un anumit fel, dar acolo tu nu ai mai fi fost langa ea si ar fi fost un alt adult a carui OBLIGATIE era sa iti protejeze copilul si nu sa „cedeze”.
    Nici chiar daca Oana si cum ar mai fi chemand-o ar fi fost parasuta parasutelor, el ca profesor responsabil si insarcinat cu protejarea copiilor nu avea voie sa faca ce a facut.
    As fi inteles daca Oana se dadea in barci cu oricine altcineva dintre colegii ei, pentru ca el nu ar fi putut sa stea la fundul tuturor si sa-i pazeasca, dar nu sa fie chiar el in joc.

  6. Simona Ionescu Autor articol

    Nic, citeste si ce am scris anterior acestui post si vei vedea ca am aceeasi opinie cu a ta in ceea ce-l priveste pe profesor. Fata, insa, daca o educi, vorbesti cu ea, ii explici ce-i cu viata asta, ii impui niste reguli…nu ajunge sa accepte avansurile unui profesor, nici sa faca conversatie erotica cu el pe mess…

  7. nedu-merit

    stati asa ca sunt de-a dreptul confuzat/ fata de la pension a fost agresata de armasarul titular (de catedra fireste) ?

    ca pana acu`, citind, parea ca d-soarei ii fierbeau hormonii si poate orgoliul iar don profesor n-a stiut spune `nu`.

    cat despre educatia si expectatiile unui parinte revoltat, inteleg ca nu vorbim despre aceeasi educatie nu ?

  8. DoarATAT

    Bună Ziua !
    M-am „lămurit”: aici este HIBA din Învăţământul românesc, nu în comportamentul nostru civic … general !
    Aspectele vinovăţiei unuia sau altuia sunt de soluţionat în altă parte; noi doar putem să apreciem.
    Eu cred că este un fenomen malefic şi deci de nedorit a fi repetat. În acest sens sunt pentru o „pedeapsă” cât mai aspră, care oricum nu mai poate întoarce „Valurile” făcute de astfel de comportamente !
    ~
    Cornelius, 🙂

Lasă un răspuns