Arhive categorie: INKA

Căţeluşul Boc-Boc-Boc

INKA-PREZENTARE2

Boc s-a ascuns în coteţ şi-i joacă pisicile pe acoperiş. Precis roade un os, dar nu-şi dă seama că nu mai are măduvă. Osul, bineînţeles! Mârie într-un celular că lucrează la planul de salvare a haitei, însă cred că nu primeşte nici un ok de la dulăul şef. Pă el, pisicilor! Căţeluşul Boc nu-i nici măcar maidanez! Că ăla are instincte!

Prafurile Poliţiei

INKA-PREZENTARE2

O gogoriţă mai mare nici că am auzit! Cică şefii poliţistului care facea trafic cu droguri pe la Gara de Nord îl aveau în filaj fiindcă, vezi Doamne, era cam leneş şi n-avea rezultate. Aiurea! Fac pipilică prin parcul din faţa Ministerului Transporturilor şi pe acolo ăia de la Secţia 3 ştiu şi miros tot ce-i prin zonă. Mi-a şoptit un câine poliţist că băiatul cu trese de agent manevra prafurile cu voie de la stăpânire. Contra hrană. Ham, cred că Buldogul (hihihi, ce-mi place porecla ministrului de la Interne!) va afla cine a luat şi şpaga ca să-i ascundă poloistului cazierul cu condamnarea pentru tâlhărie şi să-l transfere ca poliţist cu pistol în reţeaua traficanţilor de la gară! Şi, când o afla, să-l trimită pe mister Ciocan să ne spună la televizor adevărul

Niste colti pentru Berceanu

INKA-PREZENTARE2

Nenea ministru Berceanu ar trebui muscat de kur centimetru cu centimetru, ca sa nu mai poata sta pe scaun asa cum a facut-o timp de 6 luni de cand il bombardau oamenii cu reclamatii despre ce mizerie si infectii sunt in spitalul CFR2. Ham-ham cu bonus, fiindca l-a lasat in functie si pe directorul ce tolera bacilii si streptococii! Astuia ii expirase contractul de un an!
Vaaaiii, si cand l-am vazut aseara la televizor pe ministru cum se ratoia la reporterul de la Antena, spunandu-i ca nu-l intereseaza ce face el in spital duminica, in ziua lui libera….! De eram acolo, ii saream drept in nas, infigeam coltii si-i ramaneam atarnat ca o lacrima! Nici nu stiti ce contorsionari stiu sa fac!

Nenorociţii din spitale!

INKA PREZENTARE

I-aş sfâşia pe medicii şi pe asistentele de la spitalul CFR2 pentru că nu se îngrijesc de sterilizarea intstrumentarului, a sălilor de operaţie etc. Ham, mai bine nu! I-aş închide într-o sală de operaţie şi le-aş face transfuzii, ca să se lipescă şi de ei bacteriile şi viruşii!