Cine va cumpara Academia Catavencu?

Faliment la Catavencu Aprilie 8, 2010

Posted by Simona Ionescu in : Viata de ziarist , 5comments , edit post

Societatea “Catavencu” a ajuns la faliment. O alta firma la care aceasta avea datorii a cerut demararea procedurilor de bagare in faliment a SC Catavencu SA. Haiosenia este ca in goana dupa averea Catavencilor a intrat chiar Catavencu, care si-a cerut singur falimentul.
De multe ori, societatile care au datorii recurg la aceasta manevra pentru a scapa de presiunea creditorilor. Daca trag suficient de bine de timp, chiar se pot redresa pe parcurs si sa iasa la lumina ca floricele din pamant. Umoru-i umor si mintea-i ascutita!

Dupa cum se vede dupa data (8 aprilie 2010), am anuntat prima ca „academicienii” au probleme si ca afacerea de presa ia o alta turnura. Cateva luni mai tarziu, HotNews reia informatia si, adancind subiectul, anunta ca Academia Catavencu a acumulat datorii de 20 de milioane de euro. Apoi, Petrisor Obae obtine in 26 iulie 2010 o declaratie a lui Doru Buscu, directorul editorial al Academiei Catavencu. Acesta spune ca revista va continua sa apara sub un alt editor, dar ca „marca urmează să fie evaluată şi vândută.

Azi, Petrisor Obae anunta pe Pagina de media ca evaluarea se incheie la 1 februarie si Academia Catavencu va fi vanduta. Evident, toata lumea e curioasa sa vada CUI !

5 păreri la “Cine va cumpara Academia Catavencu?

  1. Petrisor

    sa cumpar eu o revista din care face parte Ioan T Morar? Doamne fereste. Numai un masochist s-ar baga sa cumpere fituica aia de Academia catavencu

  2. tac'su

    citesc Catavencu de cand a aparut. De cativa ani este singura revista pe care o cumpar. Astept sa iau banii de la FNI si o cumpar eu 🙂

  3. Simona Ionescu Autor articol

    Petrisor, Ioan T Morar e acum consul in Franta, asa ca nu-i o piedica la achizitie. Iar Academia Catavencu e departe de a fi o fituica! Spune-mi ce citesti tu, ca sa-mi fac o idee de ce-ti place.

  4. Pingback: Simona Ionescu: Faliment total la Catavencu | Ziarişti Online

  5. Pingback: Simona Ionescu: Faliment total la Catavencu - Revista Presei

Lasă un răspuns