Cazul Andrei Gheorghe

Azi a intrat Politia Capitalei in joc. Pardon, in ancheta. Si reprezentantul ei a lamurit lucrurile. Zice el.

– Andrei Gheorghe a avut alcoolemie mica, doar 0,17 la mie in aerul expirat. D-aia i s-a luat carnetul pe 3 luni si a fost amendat cu 225 lei (a platit jumate).

– De miercuri si pana azi, ofiterul pe care il vedem doar noi ca il scuipa si agentul de pe motocicleta nu au raportat ca ar fi avut vreun incident cu Andrei Gheorghe.

– Ieri, fiind audiati de superiori, lucratorii Brigazii Rutiere au infirmat ca au fost injurati (nici nu putem crede asa ceva, deoarece filmul nu are sonor!!), iar ofiterul sustie ca nu a fost scuipat de AG. ”Cei doi au precizat ca intre ei nu a fost purtata nici o discutie neprincipiala”, mi-a relatat purtatorul de cuvant al Politiei.

– ”Scuiparea unui politist nu mai este asimilata unui ultraj, deci nu mai constituie infractiune si se pedepseste doar cu amenda”.

– Politia Capitalei n-a emis, insa, nici un comunicat oficial

– Cancan, ai caror paparazzi au facut filmarea, e posibil sa posteze clipul cu sonor.

– Realitatea Tv a comunicat ca l-a suspendat pe Andrei Gheorghe din rolul de comentator al emisiunii electorale ”Meciul serii”, el fiind inlocuit cu Mihai Tatulici. E lasat loc, insa, de intoarcere (cititi in Click! de maine)

-Andrei Gheorghe nu a dorit sa-si expuna punctul de vedere telefonic, indrumand reporterii de la Click! si ”Adevarul” sa o contacteze pe asistenta sa, pentru programarea unei intrevederi cu el. Asistenta, insa, stia ca e plecat in tara si nu stia decat ca revine luni in Capitala.

– La noi, cazul e fara precedent. La americani, insa, abia s-a intamplat, daca citim stirea prezentata de Realitatea Tv in 14 mai a.c. Iat-o aici:

Naomi Campbell a fost arestată după ce a scuipat un agent de poliţie în noul terminal al aeroportului Heathrow din Londra. Totul s-a petrecut în timp ce fotomodelul se îmbarca la bordul unui avion, cu destinaţia Los Angeles.

Naomi s-a înfuriat după ce unul din bagajele sale a fost pierdut de personalul companiei aeriene. Echipajul aeronavei le-a cerut forţelor de ordine să o escorteze pe pasagera recalcitrantă înapoi pe aeroport, moment în care Naomi l-a scuipat pe unul dintre poliţişti, după cum susţine tabloidului „The Sun”.

Nu este pentru prima dată când Naomi are de suferit din cauza temperamentului său vulcanic. Acum zece ani, Naomi a bătut un asistent personal, în timpul unor filmări în Canada. În ianuarie anul trecut, ea a fost condamnată la cinci zile de muncă în folosul comunităţii pentru că şi-a lovit menajera cu un telefon mobil. Sursa: Realitatea TV ”

– Chiar daca nu suntem in America si A.G. a scapat doar cu perimisul luat si amenda, eu zic sa nu va riscati si sa faceti in Romanica abuz de flegma! Ca poate dati peste vreun nebun de politist care va intinde pe asfalt, va pune catusele la maini si va duce la sectie…ca sa va amendeze! Chiar daca sunteti un Nimeni!

De interes!

Au mai scris despre acest incident pe blogurile lor:

Andrei Badin

Iulian Comanescu

eCostin

Mihnea Dumitru

Tiberiu Lovin

Victor Ciutacu 

43 de păreri la “Cazul Andrei Gheorghe

  1. alexandr petria

    Haideţi să scuipăm poliţişti, dacă nu este ultraj la noi. Dar noi suntem mai şcoliţi şi n-o facem, însă poate se găsesc amatori.

  2. simona ionescu

    Bibliotecaru,
    uita-te cu atentie si vei vedea ca exista si un tanar martor! Imediat dupa scena cu scuipatul, politistul se da jos din masina si se indreapta spre AG, care vocifereaza. Langa ei, pe trotuar se vede un tanar. Nu stiu daca e ziarist sau pieton uluit de scena. Cred ca ala putea auzi tot.

  3. simona ionescu

    @Alexandru,
    oare n-ar fi fost firesc ca omul care greseste asa sa-si puna nitel cenusa in cap?! Macar pentru ca scuipatul lui nu l-a saracit decat de un milion si ceva. Nu zic sa-l bage la puscarie, dar macar pedeapsa adminstrativa sa-l usture pe cel care isi bate joc asa de un politist. In cazul AG, ofiterul care a luat flegma se pare ca totusi a meritat-o, fiindca are orbul gainilor si zice ca ceea ce vedem noi pe film e doar o formula de salut!

  4. Scaevola

    Bine, noi o comparam pe Naomi Campbell cu marele, sublimul, genialul, neasemuitul Andrei Gheorghe? Nu stiam ca flegmatul pe reverul instelat nu constituie ultraj, bine ca mi-ati spus, ca si pe mine m-a oprit un nene cu chipiu pe motiv ca n-as fi dat prioritate la pietoni si in loc sa dau cu flegma am dat cu suta.
    Nu l-am putut suferi niciodata pe Ardei Gheorghe, d-aia nici nu m-am dus la Lantul slabiciunilor, ca sigur ma luam cu el la harta. De patit, nu va pati nimic, e un VIP, adica scapa Pauneasca omorand trei oameni si sa-l infunde pe Gheorghe, ca a spalat pe fata un politist cu apa de gura pe baza de vodca? Oricum, pentru un formator de opinie ce se doreste a fi si-a ratat vocatia. Era bine sa fi ramas la catedra si nivelul lui, ca profesor la clasele primare, sa-i dea pe repetentii clasei cu capul de banci sau sa-i bata cu liniutza la palma. Ca tot ii plac lui liniutzele…

  5. simona ionescu

    @Scaevola,
    nici eu n-am stiut pana azi. Si m-am mirat ca o racoreala contra Organului te costa cat o masa la restaurant! Si ca un om din pozitia lui Andrei poate recidiva si sa se urce baut la volan.

  6. 18centimetri

    A. Gheorghe e un tip contrafacut, un provincial care si-a mascat complexele recurgand la supracompensare (pe intelesul tuturor a dat in obraznicie); a inteles ca scandalul si tupeul pot fi retete de succes in Bucurestiul mahalagizat si amestecat, are o spoiala de cultura facuta la fara frecventa vietii si scolii; a intrat intr-un rol din care va iesi greu si doar cu picioarele inainte.
    Un tip teribilist, nematurizat, demonstrativ, care daca e luat tare la scuturat cu siguranta cedeaza repede.

    CONCLUZIE: Andrei Gheorghe este o vedeta gonflabila reumflata si resapata din cand in cand de media de mana a 3-a dintr-o tara de mana a 7-a. Sau eticheta „senzational” pusa de orice Dan Diaconescu pe orice emisiune a oricarui OTV.

  7. simona ionescu

    @ „18 cm”
    aici cred ca exagerezi cu caracterizarea lui Andrei. E un tip care s-a intruit din pc de vedere intelectual, e profesionist in materie de radio-tv. Constantenii stiu ca, la inceputul anilor 90, le-a pus pe picioare un radio (Sky) de mare succes. Sunt de acord cu tine ca a intrat intr-un rol care nu i-a adus decat antipatie si din care nu va iesi tocmai pt ca si l-a ales! Dar una-i una, iar gesturile lui de a se urca baut la volan, devenind un pericol public, sau scuiparea politistului nu cadreaza cu pozitia lui sociala.

  8. mihnea

    nu scuza nimeni magaria aferenta statutului de ‘nouveau riche’, dar fara sa aud discutia dintre bou si politie raman pe gard.

  9. bogdan

    Asta dupa ce cu foarte putin timp inainte sindicatul politistilor se basicase tot pe reclama la Cava d’Oro ca „le stirbeste autoritatea”.

  10. simona ionescu

    @Mihnea,
    Am spus-o in toate textele mele si o repet: nu exista discutie pentru ca noi nu am auzit-o! In schimb gestul cu scuipatul e clar, ca si faptul ca s-a urcat baut la volan. Si este pentru a doua oara prins si i se ia carnetul pe 90 de zile pentru alcool! Asta e toata discutia de acum, in ceea ce-l priveste.
    Urmatoarea discutie poate fi extinsa la politisti. Cum s-au facut de kko. Lipsa lor de reactie si neraportarea de miercuri pana sambata a incidentului, i-au facut acum sa nege evidenta scuiparii. Uite-te si la reactia lui Bogdan, postata imediat mai sus!

  11. Telly 19 cm !

    @18cm – subscriu si completez : un BADARAN acest Gheorghe…!

  12. mihnea

    simona: absolut de acord, nu avea ce sa caute la volan beat. absolut de acord, s-a purtat, la prima vedere, ca un bou. absolut de acord, daca un politist ar fi scuipat, as fi pentru o pedeapsa mai aspra decat simpla amenda. Faptul ca acel politist n-a avut cojones-urile sa o faca e iar simptomatic problemelor prezente in societatea asta bolnava. Sa ma ierte dumnezeu, insa, aproape ca ii dau dreptate lui ciutacu in ceea ce zice. totul e cusut cu ata cam alba, ceva e dubios la mijloc. eu n-am de unde sa stiu, la nivelul meu de putzulica cu blog ce s-a intamplat acolo, cum de au fost oameni acolo si pe faza sa filmeze, etc.

  13. Bibliotecaru

    Cod Penal Art. 239. – Ultrajul
    Amenintarea sãvârsitã nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directã contra unui functionar public care îndeplineste o functie ce implicã exercitiul autoritãtii de stat, aflat în exercitiul functiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercitiul functiunii, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 2 ani.
    Lovirea sau orice acte de violentã, sãvârsite împotriva unui functionar public care îndeplineste o functie ce implicã exercitiul autoritãtii de stat, aflat în exercitiul functiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercitiul functiunii, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendã.
    Vãtãmarea corporalã, sãvârsitã împotriva unui functionar public care îndeplineste o functie ce implicã exercitiul autoritãtii de stat, aflat în exercitiul functiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercitiul functiunii, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 6 ani.
    Vãtãmarea corporalã gravã, sãvârsitã împotriva unui functionar public care îndeplineste o functie ce implicã exercitiul autoritãtii de stat, aflat în exercitiul functiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercitiul functiunii, se pedepseste cu închisoare de la 3 la 12 ani.

    Ştiu şi eu, scuipatul intră la vătămare corporală?

  14. Bibliotecaru

    Offf, dacă nu am carnet…
    Tot în Codul Rutier nu ai voie să scuipi poliţişti:
    Clasa a IV-a
    – conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice a expirat
    – detinerea, montarea sau folosirea in circulatia pe drumurile publice a dispozitivelor care perturba functionarea normala a
    dispozitivelor de masurare a vitezei (gen antiradare)
    – savarsirea de catre conducatorii de vehicule sau de catre pasageri de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de
    expresii jignitoare la adresa participantilor la trafic

    Mai este şi vestita Lege nr. 61 (r2) din 27/09/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice
    politiaproximitate.ro/legea_61.html
    care duce la o amendă.

    Interesant este că am citit pe undeva că doi fotbalişti au fost duşi cu cătuşe la mâini şi reţinuţi un pic la secţie, pentru acelaşi gest. După care li s-a dat drumul.

  15. Ady

    si oare ce ati vrea? sa-l vedeti pe Andrei „legat”?
    cumva Click-ul a ramas in pana de sani si intretineri de platit incat a ajuns sa abordeze asemenea subiecte?
    sau o faceti de dragul pulimii ce abia asteapta cu sangele siroind la gura sa mai vada un mic scandal.

  16. simona ionescu

    @Ady,
    nu domnule, n-a ramas Click in pana de subiecte si nici nu vrea sa-l vada pe Andrei legat! Daca ai fi citit ziarul si n-ai fi ramas cu ochii pironiti doar in sani si in articolul despre cum faci rost de bani pentru intretinere, ai fi gasit de lecturat si lucruri extrem de interesante despre oameni interesanti, care chiar fac ceva cu viata lor. Dar, nu-i nimic, arihiva iti sta la dispozitie in coltul din dreapta sus. Numarul de azi, de asemenea, il poti frunzari pe site, dand pagina cu pagina, dupa ce dai click acolo unde scrie „Citeste Click de azi” – partea stanga sus! Daca te-ai opri macar la informatiile utile vietii tale de zi cu zi si tot ar fi ceva!
    Revenind la cazul Andrei Gheorghe, te-as ruga sa citesti cu atentie si textele mele de pe blog si cel din ziar si ai sa constati singur ca nu-i nici un strop de sange. Doar ca daca imi permit sa nu fiu de acord cu comportamentul vreunui „Garcea” din Politie si sa il critic in ziar, tot asa imi permit sa-mi critic colegul de breasla care s-a urcat baut la volan si a avut un comportament atipic (ca sa nu zic altfel) fata de un om al legii. Si tot eu am fost singura din presa care am spus ca Andrei Gheorghe nu poate fi acuzat de comiterea unei infractiuni, adica NU risca nici o puscarie!!!

  17. simona ionescu

    @Mihnea,
    1. Prin atitudinea adoptata, politistul scuipat (si despre care sefii lui spun ca nu a raportat incidentul agresiv cu AG) e clar ca nu se reidica deasupra nivelului lui Garcea, asa ca n-am de ce-l plange!
    2. Am spus-o si eu pe undeva ca e posibil ca Andrei sa fii fost pandit si dat pe mana politiei. Nu-mi plac chestiile astea, evident. Dar daca m-ar intreba ziaristul sau paparatele care a facut-o – „Ar fi trebuit sa-l lasa sa mearga beat si sa faca vreun accident?!”, pe cuvant ca nu as sti ce sa-i raspund. Spune-mi tu!

  18. Bibliotecaru

    Eu mi-aş dori ca Justiţia şi autoritatea ei răsfrântă inferior, de la poliţist şi până la Consiliul Superior al Magistraturii sau Curtea Constituţională, să ia decizii identice, indiferente de personaj. Altfel ajungem la discursul lui Mircea Badea care spunea în emisiunea sa că bine a făcut Andrei Gheorghe că l-a scuipat pe Poliţist.
    Să militezi pentru o pregătire superioară pentru agenţi (totuşi nu poţi face agenţi din absolvenţi de drept), pentru alegerea agenţilor dintre oamenii echilibraţi şi cu un profil psihologic special, este una. Să militezi pentru scuiparea poliţiştilor pe motiv că nu păţeşti mare lucru, este altceva.
    Domnul Andrei Gheorghe a fost prins conducând în stare de ebrietate, şi era în culpă. Probabil s-a enervat pentru că i-a fost ridicat carnetul. Dacă nu-l scuipa pe agent şi filmuletul nu avea de ce să fie prezentat, probabil că mâine sau poimâine îşi lua carnetul înapoi printr-o cunoştinţă (cum se mai întâmplă prin poliţie). Domnia sa a ales să arate că el este un cetăţean inatacabil. Şi atunci când argumentele s-au terminat, a triumfat scuipatul. Mircea Badea spunea că nu ar trebui să dăm atenţie scuipatului. Eu spun că tocmai scuipatului trebuie să dăm atenţie, sancţionat sau nu de lege, pentru că acest om care scuipă un agent de circulaţie este un personaj public al României. Mai întâi a spus că e OK să încalci legea şi să fumezi marijuana, acum că scuipă pe autoritatea statului. Ce mai urmează, să fie prins furând din magazine, un viol de minore… Eu întreb cum a ajuns un astfel de personaj, fost profesor, un element cheie al mass-media şi idol al adolescenţilor de cartier? Poate că media românească ar trebui să înceapă să aibă alte criterii decât tirajul sau rating/share-ul.

  19. Bibliotecaru

    @ mihnea
    La nivelul „de putzulica cu blog” am văzut că ai pus mâna pe înţelegerea dintre PSD şi PC. Nu cred că e puţin lucru. 🙂
    Şi nu spun asta pentru Blogscarul pentru cel mai bun documentar 🙂
    Citez:
    „Nu credem ca exista blogger in Romania care sa scrie mai mult si mai prost decat Bibliotecaru”
    :))))))))))))))))))))))))))))

  20. mihnea

    bibliotecaru: sa faci postari pe blog de 24 de pagini.. da, inseamna ca e scris mult, mai ales cand e cu copy/paste si pe teme religioase. ai idee ce inseamna sa monitorizezi 500 de bloguri pe zi si sa vezi pe unu’ bibliotecaru care posteaza de 12 ori pe zi si nu face altceva decat sa preia info din alte parti in 90% din cazuri? iti spun eu ca te iau dracii 🙂

  21. Bibliotecaru

    🙂 Atunci, iartă-mă amice! Nu am avut intenţia asta.
    Mie mi se pare important să existe un chip pentru ritualul bisericesc, pentru cultură, pentru politică, o explicaţie, altfel crucea pe care o faci când treci pe lângă biserică este un păcat capital, votul pe care îl pui în urnă este un act facil, futil şi formal. Încerc şi eu, pe cât posibil să fac interesantă şi cultura, şi viaţa spirituală, şi politica, să le degrevez de emoţii negative, să le dau chipuri umane, sentimente, plăceri, să le feresc de încăierările prosteşti. Nu copiez tot ce mişcă, extrag ceea ce mi se pare interesant de ştiut, ştirea care spune ceva, dincolo de revista presei pe care o poate asculta cineva la Mircea Badea. Atunci când lumea mă înjură şi, mai ales, mă acuză că sunt cu unul sau cu altul, când de stânga, când de dreapta sau chiar mă înjură că nu sunt destul de virulent cu anumite personaje, simt că fac oamenii să înceapă să vadă realitatea dincolo de ştire, să gândească, să se îndoiască. Sunt convins că nu va fi nimeni care se va duce la Teatru Masca pentru că fac reclamă eu pe blog la un spectacol, ar fi prea frumos, dar cel care citeşte acele 5 secunde de titlu va afla că există viaţă culturală în Bucureşti, şi tot e un câştig. Poate că acest popor nu are nevoie decât de un bliţ care să-l scoată din leşin, ca şi pe bătrâna de azi declarată moartă pentru că mirosea a mort.

  22. simona ionescu

    @Mihnea,
    uite ca ma bag si eu in discutia voastra si-ti zic asa: Bibliotecaru face o treaba buna, altceva decat bloggeritul (nici nu stiu cum sa-i zic corect!) nostru. El inventariaza stiri din toate domeniile, pozitii si declaratii oficiale, documente emise de institutii ale statului, iti gaseste mereu litera de lege care-ti poate completa tie o documentare… ce mai, e o adevarata biblioteca. Iar eu ma duc la el pe bolg, ori de cate ori am scapat din vedere vreo trebusoara din asta. Mie, ca ziarist, chiar imi foloseste. Asta nu inseamna ca si tu ai nevoie de aceleasi informatii. Dar cred ca nu-i o problema sa-l tolerezi in blogosfera, nu?! Hai, mai baieti, ca suntem destepti si suportam si critici daca-s civilizate. Asta inseamna progres, nu-i asa Bibliotecarule?!

  23. rebel

    dushuri le-as face politistilor… cu scuipat bineinteles… un prieten de-al meu a fost amendat pentru ca i s-a adresat unui purtator de cashcheta cu apelativul: mai bipedule… stati linistit ca daca in locul lui Gheorghe era un manelist sau un burtos masliniu cu lantu’ de aur cit bratul la git, brusc militianul devenea bun crestin si intorcea si celalalt obraz… decit tembel mai bine Rebel… Gheorghe a gresit ca a urcat baut la volan, indierent cit avea de mers, a gresit ca s-a lasat provocat, si a gresit ca nu l-a scuipat pe militian de la inceput!

  24. Bibliotecaru

    @Simona Popescu
    🙂
    De aia spuneam eu că este nevoie de o pagină de cultură.
    🙂
    Îi dai seama că domnul Ady ar fi apreciat o rubrică de critică teatrala, cinematografică sau literară.

    @ Ady
    Am şi eu o curiozitate, fără supărare. Cam ce rubrici, de format ar trebui să aibă un cotidian care să fie exact pe placul domniei voastre. Sunt foarte interesat cum vedeţi un „ziar serios”.

  25. simona ionescu

    @Adi,
    iti raspund acum, fiindca am fost plecata din oras. O fac pentru ca, desi ai o parere proasta despre tabloidul la care lucrez si opinii diferite de ale mele, polemica cu tine se poarta in termeni civilizati. Poate, in urma dialogului, ambii vom vedea lucrurile si din alt unghi. O iau si eu pe puncte, ca si tine.
    1. am scris si in ziare „serioase”, am facut anchete jurnalistice cu impact, in anii in care multi nu prea foloseau acest gen jurnalistic. Am scos, pe banii mei si cu multa munca voluntara, o revista cultural-educativa si de mare utilitate in acei ani de inceputuri a invatamantului privat in Romania, care a militat pentru intrarea in legalitate a „particularilor” si concilierea studentilor de la cele doua forme de invatamant. Trei ani am rezistat pe piata, fara sa fiu datoare nimanui, dar am fost folositoare multora! Iar in 1998, cand am renuntat la tiparirea ei, fiindca intrasem intr-un nou proiect ce nu-mi mai permitea nici sa respir, am stiut ca deja lucrurile se schimbasera, iar eu am ramas cu colectia revistei „Student party” in arhiva Bibliotecii Nationale. Ti-a spus lucrurile astea ca sa intelegi ca stiu sa fac si ziare quality si tabloide. Si citesc cu placere Cotidianul, Adevarul, EVZ, Gandul. Si scriu un blog fara subiecte de tabloid. Am si avizat cititorii despre acest lucru. Si stiu cat de desconsiderati sunt ziaristii de la tabloide, chiar si de catre ceilalti colegi, desi munca primilor e mult mai grea. Dar deja ar insemna sa intram intr-o lectie de jurnalism si nu asta e intentia.
    2.Pentru profilul tau de cititor, marturisit, iti recomand din Click paginile „Special” (reportaj si povesti ale unor oameni deosebiti, din toata tara), „Utile” (informatii de care are nevoie orice cetatean in raport cu institutiile statului), Sport (articole despre viata sportivilor romani si straini,dezvaluiri de afaceri), „Pe glob”, dar sunt sigura ca si unele articole din „Actualitate” te-ar interesa. De exemplu, din nr de azi, de ce crez ca art. „Homosexualii romani vor la starea civila” n-ar putea fi publicat si in Cotidianul? Sau cel cu femeia declarata moarta la Constanta?! Sau cel pe care tu il nominalizezi „Fost SPP-ist violat in arest”?! Cred ca nu l-ai citit, pentru ca acolo e dezvaluita drama unui om care a reusit sa-si afle dreptatea la Strasbourg. Iti spun fara urma de indoiala ca, daca n-ar fi fost exclusivitatea noastra ar fi publicat-o si Cotidianul si Evz si cine vrei tu! E o tampenie ca am adus in fata cititorilor povestea candidatului la primarie care e elev in clasa a V-a?! Dar tu nu ai nominalizat aceste articole, ci te-ai limitat doar la cele care ti-ar fi sustinut tie punctul de vedere.
    3. Daca Andrei Gheorghe,baut fiind la volan, facea o victima sau se tampona de ceva, tot asa ai mai fi comentat situatia?! Inseamna ca am gresit in toate cazurile pe care le-am adus in atentia opiniei publice – „am aruncat cu piatra”, cum spui tu.
    4. In 1994, cand eram redactor sef adj la Evz, m-am dus intr-o delegatie la Constanta. Corespondentele ziarului lucrau la postul de radio „Sky”. Seful lor direct de acolo era Andrei Gheorghe. Le-am facut o scurta vizita Ginei si Lizetei pentru ca lucram cu ele pentru stirile din zona si, crede-ma, Andrei a vrut sa ma cunoasca si sa purtam un dialog! Asa ca si acum cred ca Andrei, ajuns vedeta ca oricine apare „pe sticla” , vrea sa fie coleg de breasla cu mine, chiar daca lucrez la un tabloid.

  26. simona ionescu

    @Ady,
    Am uitat esentialul: Nu ma cheama Simona Popescu, ci Simona Ionescu.
    Simona Popescu a fost si a ramas o foarte buna jurnalista pe „politic” si scriitoare, pe care o apreciez sincer. Si-i mai citesc si blogul! De confuzia ta, ea cred ca are de pierdut, de aceea trebuie sa fac rectificarea apast, sa n-o huleasca lumea:
    Eu, Simona Ionescu lucrez la tabloid, nu Simona Popescu!

  27. Bibliotecaru

    @ Ady
    M-aţi perceput agresiv şi nu era cazul. Eu v-am întrebat, dacă nu vă supăraţi, altceva. Nu ce numiţi printr-un ziar serios ci… rubricile pe care le apreciaţi la un ziar. Unii apreciază secţiunea de sport, alţii de economic, alţi cuvintele încrucişate, alţii, glumele, caricaturile, foto-reportajele, anchetele, cultura, probleme sociale, dezbaterile, ştirile comentate, ştirile necomentate, ştirile utile (cele cu deviat tramvaie şi opriri de apă), ştirile magazin, ştirile din sănătate (cum ar fi tratamente naturiste), horoscop, tehnologie, gadget, lifestyle, vreme, monden, cluburi…
    Eu apreciam Cotidinaul de pe vremea când domnul Ion Raţiu era încă în viaţă şi tirajul era mult mai mic. L-am promovat chiar în mediile intelectuale non-publice. Acum îl citesc mult mai rar pentru că ţinuta ziarului a scăzut, de la calitatea hârtiei până la calitatea articolelor, fotografiilor. Este însă, comparativ, un ziar care nu-l văd adresându-se poporului ci, mai ales, persoanelor interesate de ştiri, de comentarii, de bârfa politică…
    Parcă pe vremea domnului Raţiu nu erau prea multe titluri de tipul:
    Cum a vrut Mitrea să se trimită singur la puşcărie
    Teodor Atanasiu îşi cară Bişbocii peste tot după el
    Becali vine fără mascaţi la DNA…

    Viaţa curge şi cu sânge şi cu iubire şi cu vinovăţie şi cu moarte… De la un timp parcă prea multă otravă se adună în vieţile noastre, parcă suntem blestemaţi.

  28. Anonim

    nice site, very informative, well designed, easy to use … what can i say ? i love it…

  29. Anonim

    Hi My wife and I would like to thank you all for this web site. Hours of pleasure and all

  30. casino blackjack online slots su internet

    Your site is a refreshing change from the majority of sites I have visited. When I first started visiting web sites I was excited by the potential of the internet as a resource and was very disappointed initially. You have restored my enthusiasm and I thank you for your efforts to share your insights and help the world become a better place.

  31. Anonim

    Your site is also very interesting, very calming effect just reading it. Will spend more time with certain areas. Well done and good luck with your work.

  32. Pingback: VreauForum.com » Blog Archive » Simona Ionescu » Cazul Andrei Gheorghe

Lasă un răspuns