Stam acasa, asa ca ne-am facut meniul singuri. Produse din Obor si din supermarket, dupa imaginatia noastra. Cat sa ajunga pentru 13 insi.payday loans O brodeală cu anul în care intrăm – să anihilăm ghinionul! Pentru Noroc, ca să-i luăm pulsul, am pregătit pentru fiecare comesean câte un loz în plic. Le deschidem la miezul-nopţii, după cupa de şampanie şi după ce admirăm artificiile de pe strada noastră.
Deci, meniul:
Platou produse de carne
– Toba, lebar, muschi file, muschi haiducesc, jambon, kaizer, masline, ceapa rosie si alba
– Salata de ciuperci cu piept de curcan
– Piftie de curcan
– Tartine cu somon
– Batog de crap
– Cascaval si branza cu rosii si ardei gras
Friptura de porc si carnati cu garniture:
-salata de fasole verde a la Mircea Dinescu
– piureu
– ciuperci
-oua de prepelita in sos de smantana, mustar si sos chinezesc
Si murături
Cozonac, prajituri, fructe, curmale, smochine
Bautura: whisky, tuica, vin, apa, pepsi, bere