Premierul va fi un om dorit şi de USL?

6 februarie 2012, dată ce va rămâne consemnată în calendare: cabinetul Emil Boc a demisionat!

Preşedintele Traian Băsescu a numit un premier interimar (probabil pentru câteva zeci de ore) – Cătălin Predoiu. Opoziţia, în principal USL, cere alegeri anticipate şi spune că refuză să voteze în Parlament un alt Guvern.

Se fac pronosticuri, au fost aruncate deja nume pe piaţă, pe facebook sunt adevărate concursuri, mai ales după ce Sebastian Lăzăroiu a pus pe pagina sa chipul blurat al unui bărbat, precizând că el ar fi premierul.

Intru şi eu în joc, cu mai puţin de o oră până când preşedintele va anunţa pe cine vrea premier. Nu nominalizez pe nimeni ci zic atât: nu cumva o să desemneze Băsescu un premier pe care l-a cerut în cor Opoziţia?! Parcă e cam greu să spui NU în faţa electoratului, sătul de criză, de instabilitatea politică, de multe-multe, când altă dată strigai DA, El să fie, cu el vrem să defilăm!

Habar n-am dacă aşa a gândit Traian Băsescu, dar e în logica lucrurilor şi a loviturilor lui de preşedinte-jucător. Mai avem 35 de minute şi aflăm numele!

Up Date:

N-au fost nici Johannis, nici Maior, asa cum credeam. E Ungureanu. N-a fost surprinzator presedintele la faza asta. Luptele cu Opozitia au inceput.

Lasă un răspuns