M-am inselat: presedintele nu l-a mai vrut pe Boc premier!

Da, m-a inselat. A castigat Emil Boc, iar lacrimile lui Traian Basescu au capatat alta semnificatie. Am inteles-o abia dupa ce am auzit-o pe Elena Udrea la B1, spunandu-i lui Andrei Badin (cand inca se numarau voturile)  ca functia de premier trebuie rupta de cea de presedinte de partid, ca de maine se va discuta asta in partid.

Deci Traian Basescu nu l-a vrut presedinte la partid pe Vasile Blaga, dar nici pe Emil Boc nu-l mai vrea premier. Udrea stieeeee! E posibil sa fi ales ”scenariu rusesc”, Boc urmand sa devina candidatul PDL la alegerile prezidentiale! Dar va fi in stare sa castige alegerile din 2014, dupa o asemenea guvernare? Are el, Basescu, un plan. Deocamdata ne-a dat de lucru: pe cine va pune premier?

6 păreri la “M-am inselat: presedintele nu l-a mai vrut pe Boc premier!

  1. Hendrix

    Eu cred ca este doar un FITIL aruncat in presa de propaganda portocalie. O biata diversiune careia se pare ca ii dai si tu curs!
    Oare se poate gasi un premier mai obedient decat Umil Boc? Oare se mai poate gasi un humanoid capabil sa se puna singur in ipostaze jenibile precum Umil Boc? Acest Umil Boc nu este doar marioneta securistului de la Anvers, nu este doar paratraznetul menit sa atraga asupra sa toate nemultumirile si injuriile unei populatii batjocorite, nu este doar o trompeta prezidentiala care face propaganda ideilor de ,,reforma” create in laboratoarele securistice de la 3coceni, este suma acestor ,,calitati”! Mai poate fi gasit un asa exemplar?
    O singura intrebare am celor dispusi sa intretina aceasta diversiune basesciana: presupunand ca s-ar gasi cineva care sa se faca presh in fata lui ba-secu( poate andrei preshu ar fi nimerit!), cum va trece el in Parlament? Va culege 236 de voturi, tinand cont de faptul ca pedeleprele s-au obisnut doar sa stea incatusati in banci cand se discuta in Parlament vreo motiune de cenzura? Mira-m-as!
    Si inca o intrebare: daca ieri umil boc a mai repurtat o victorie din lungul sau sir de victorii neintrerupte( ,,invingatorul”!!!), masina de propaganda a pedeleprelor cum va prezenta pulimii debarcarea lui Umil Boc?

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Hendrix, probabil ai citit in viteza – Udrea a declarat ca nu vor acelasi om pe ambele functii. Daca ea a spus o minciuna sau a facut o diversiune portocalie, cum spui, vom vedea. Personal, nu cred ca a mintit. In ceea ce ma priveste, nu ma banui de diversiuni de nici o culoare, fiindca nu sunt inregimentata in nici o parte. Asa consider eu ca trebuie sa fie un jurnalist, asa spune deontologia noastra, iar simpatiile politice nu trebuie transmise publicului sub forma in care o fac astazi unii din colegii mei. Spun asta fiindca publicul ne-a impartit in tabere politice. Pe sleau, nu tin nici cu unii, nici cu altii, pentru ca asta mi-ar ingradi libertatea de exprimare, facandu-ma sa nu laud sau sa critic atunci cand simt si am informatii.

  3. Hendrix

    Din moment ce scrii urmatoarele:,,Deocamdata ne-a dat de lucru: pe cine va pune premier?” mie mi se pare evident ca nu faci altceva decat sa raspandesti ZVONUL aruncat de borfeta prezidentiala. Adica ii faci jocul, ca sa fiu mai clar!
    Eu am pus cateva intrebari de bun simt care demonteaza FALSUL. Ar fi trebuit sa-ti pui si tu aceste intrebari, nu crezi? Sau este mult mai simplu sa trambitezi tot ce scoate din gusha madam cocosh? Nu stiu daca esti sau nu echidistanta, constat doar ca faci jocul borfetei. Chiar nu-ti dai seama?

  4. Hendrix

    @Nea Costache Putin este un dictator, ce se intampla in Rusia n-are nicio legatura cu democratia. Ba-secu este si el securist precum Putin, dar este o CARICATURA de om. Si de dictator.
    Visele securistului de la Anvers raman simple…vise. Catastrofa in care a tarat tara asta regimul portocaliu are un singur remediu: USL! Securistul de la Anvers este DISPERAT si are toate motivele sa fie asa. Si toata clica de mafiotzi care au jefuit Romania in vremuri de criza. Pe ba-secu il asteapta un singur lucru: puscaria!!! Iar el stie asta. I-as reaminti doar ce spunea in campanie din 2009: de ce ti-e frica NU SCAPI!

Lasă un răspuns