Cazul Cristi Tabără, alt cui bătut în coşciugul presei!

Subiect aruncat pe piaţă fără a fi bine mestecat în redacţie. Trebuia să fie sesizate aspectele ce îl îndepărtează pe Cristi Tabără de acuzaţia „de viol” (????) şi tratată povestea ca atare. Altminteri, ceea ce ar fi putut fi o adevărată bombă de presă, s-a transformat azi într-o enervare a cititorilor pe care nimic nu i-a putut convinge că o fetiţă de 12 ani s-a dus la poliţie singură ca să povestească cum, în urmă cu un an, iubitul mamei a mângâiat-o într-un anume fel. Păcat şi pentru greşeala cu „Violul”, inclusiv pentru reproducerea citatului din Codul penal, unde referirea e clară: act sexual! Ceea ce până şi poliţistul înţelege. N-am timp să intru in detalii. Poate  mai târziu.

2 păreri la “Cazul Cristi Tabără, alt cui bătut în coşciugul presei!

  1. Faur Carmencita

    Cisti a participat la educatia si cresterea acestei fetite de la 4 ani a fost ca un tata pentru ea si privind din aceasta perspectiva orice parinte poate sa-si alinte si sa-si pupe fata de aici pina la viol este cale lunga Eu nu cred in vinovatia lui Cristi si cred ca este o mare mizerie sa apara in presa o astfel de stire pina nu este clarificata de justitie

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Carmencita, o astfel de stire ar fi aparut oriunde in lume, fiindca justitia (politia si procuratura) fusese sesizata, Iti invoc cazul presedintelui Americii, Bill Clinton. Stirea cu Monica si rochita ei a aparut in toata presa lumii inainte de a clarifica justitia. Pentru ca asta e rolul presei, de a informa. De acord cu tine, daca te-ai gandit de derapajele unor jurnalisti, care au dat verdicte.

Lasă un răspuns