Bossul pus la Radio a ars drapelul Romaniei?

Poze inedite cu noul sef al Societatii de Radiodifuziune, Demeter Andras Istvan. La Lilick, e una si mai si, fiindca domnul e actor! http://www.facebook.com/photo.php?pid=30755361&id=1087486696

35702_1326629040945_1087486696_30755361_2663405_n

Gasesc o informatie suplimentara pe Cotidianul.ro.

În 1990, Demeter ar fi fost arestat la Târgu Mureş, pentru profanarea însemnelor de stat, când a smuls de pe statuia lui Avram Iancu steagul României, pe care l-a călcat în picioare, după care i-a dat foc. A avut, însă, câştig de cauză în instanţă, scriu jurnaliştii de la catavencu.ro.

O fi adevarat? Sper sa ne dea o explicatie publica.

Hai ca am reusit sa  „tai” si a doua poza de la Lilick, fiindca nu incapea in fereastra. Avem un Boss frumos, nu?

poza2

Up Date

Am gasit pe Realitatea.net explicatia domnului Demeter, care nu-i invoca pe catavenici ci pe deputata Opozitiei, Olguta Vasilescu. Cine o detine adevarul?

„În mod categoric o să spun cu inima împăcată că nu există nu numai în spaţiul public, dar nici în sfera privată în viaţa mea nici în ultimii 20 de ani nici înainte niciun gest care conform acestei legende urbane care se vehiculează sub forma unei intoxicări vădite, deliberate, ar fi însemnat profanarea drapelului României sau al oricărui alt însemn al statului. Din educaţia mea, moşternirea, familia din care provin şi tradiţia naţiunii din care fac parte izvorăşte o anumită atitudine şi un anumit respect faţă de însemnele oficiale. Nu am fost arestat niciodată, niciunde, nicicând”, a explicat el în faţa comisiei, în replică la acuzaţiile lansate de pesedista Olguţa Vasilescu.


4 păreri la “Bossul pus la Radio a ars drapelul Romaniei?

  1. Pingback: Re: my dear friends (9) : Alex Mazilu – Daily Photo Blog

  2. Pingback: 2 DIN Radio

Lasă un răspuns