Maioneză uşurică, fără colesterol

Ca pe vremuri… Nu, nu vă învăţ să faceţi drob din pateu de ficat sau sărmăluţe în foi de viţă cu parizer! Deşi reţetele astea ceuşiste se vor prepara în curând în casele românilor tot mai săraci. Vă arăt cum fac eu maioneza, de ani de zile, ca să nu pierd timpul nici cu preparatul ei, nici să „băgăm” în noi colesterol. Dietetică şi bună maioneza asta falsă! Îmi spuneţi după ce mâncaţi o salată de beuf cu această compoziţie.

O cana de smântână (12% grăsime), 3-4 linguri de mustar dulce (eu folosesc Maggi), puţină sare. Amestecaţi bine şi… gata!

2 păreri la “Maioneză uşurică, fără colesterol

  1. Simona Ionescu Autor articol

    chiar incearc-o, Adi si sa vezi ce grozav e. Daca nu spui, nu se prinde nimeni dintre cei ce mananca.

Lasă un răspuns