Cele mai tari ştiri!

Nu-s egoistă. Aşa că trebuie să vă arăt cele mai grozave ştiri pe care le-am văzut eu azi, când am navigat pe net. Şi pe care nici nu cred că le veţi găsi în ziare. Deci:

1. Uitaţi-vă la pinguinul de un miliard de dolari! pe Agenţia de Investigaţii Media.

2. Tot acolo  e de văzut o fotografie unică, apreciată ca fiind fotografia anului.

3. Niste lucruri interesante despre ceea ce s-a întâmplat la Spitalul CFR2, unde două femei au fost contaminate cu bacil gram negativ şi despre un medic ginecolog, găsiţi la Camelia Csiki pe blog.

4. Si, bineînţeles, scandalul cu aşa-zisa amantă a lui Cristian Diaconescu, citit pe Agenţia lui Bogdan Comaroni şi pe blogul lui Lovin! Despre acest subiect am şi eu o opinie: e lupta unor grupuri de interese, în care sunt amestecaţi securişti, politicieni şi bani, mulţi bani. Sex şi şantaj, temă servită unor ziarişti pentru denigrarea unui adversar… Interesant de urmărit cum se va termina!

11 păreri la “Cele mai tari ştiri!

 1. Bibliotecaru

  Interesant este că toată lumea vede ştirea din perspectiva lui Cristian Diaconescu, nimeni nu vede ştirea din perspectiva domnişoarei. Domnul Diaconescu nu are prea multe de pierdut ca imagine publică, cel mult discuţii în familie, imaginea domnişoarei Muşat este însă destul de şifonată.
  Eu nu am cum să nu o văd drept o mare, foarte mare, măgărie… Oricum ai lua-o, tot măgărie rămâne.

 2. Bibliotecaru

  Cineva, parcă Mircea Badea, dar nu mai ţin minte bine, spunea că ar fi foarte bună o revistă de scandal cu paparazzi care să urmărească ziarişti de scandal. O astfel de revistă aş citi-o din scoarţă în scoarţă.

 3. Pingback: Spre apusul lumii « Sătmăreanca

 4. Elena Musat

  @ Bibliotecaru, sunt casatorita cu Serban Nita, deci nu mai merge apelativul „domnisoara” (avem nume diferite din cauza ca eram angajata a MAE si schimbarea numelui ar fi presupus o lunga serie de schimbari acte – certificate ORNISS, pasaport diplomatic, legitimatii acces, etc). Stii cum e, ca sa spargi o roata ai nevoie de un cui. Eu sunt cuiul in povestea asta si evident ca nimanui nu-i pasa. Mi s-au pus in carca niste declaratii mincinoase dupa care am inceput sa fiu amenintata ca „daca deschid ciocul raman fara cioc si ca tehnologia oricum le permite sa ma vad si sa ma aud in pat si cu Papa”. Socant. Am fost acum cca o luna la politie impreuna cu sotul meu si am dat declaratie ca se intampla lucruri stranii, ca 4 indivizi au incercat sa-mi fure masina sau sa-i faca ceva, Dumnezeu stie ce… Am publicat inca din martie ca sunt tinta unor santaje, pe pagina mea de facebook. Noi nu avem nicio legatura cu politica, eu de anul trecut nu mai lucrez in acest mediu. Doar ca unii se gandesc ca ma pot distruge si pot crea mizerii pe seama mea. Cand in tara lumea moare de foame si se sinucid de disperare, trebuie sa le fie dat circ, nu? Ca painea costa… E penibil, jenant si regretabil ca intr-o tara zis UE, in 2010, se poate petrece asa ceva…

 5. Peter CZOMPA

  Gând la gând cu bucurie, Simona! Nu, deocamdată nu am să comentez aici, nu încă, dar… Fiindcă telepatia funcţionează (sic! – mai ales din când în GÂND), fiindcă mare adevăr zis-a Nae Ionescu în 1929 (da’ ce, de parcă Pamfil Şeicaru o fi minţit?!), fiindcă îmi place cum sună „Cele mai tari ştiri” (recte ce şi cum e ori nu e inclusiv pe AIM) şi, legat de toate astea, însă nu în ultimul rând, fiindcă trebuie să mă ţin de-o promisiune pe care ţi-am făcut-o recent, iată… continuarea în particular (ce ţi-e şi cu jurnaliştii ăştia, mai ales cei care-şi zic „de investigaţii”). :)))

 6. Sibilla

  În fiecare an, la 24 mai, se celebrează Ziua Europeană a Păsărilor şi Ziua Europeană a Parcurilor . Şi eu ca mulţi alţi români ne-am săturat să tot rostim : * munţii noştri aur poartă/ noi cerşim din poartă-n poartă… *, suntem sătui de promisiuni neonorate şi slogane răsuflate, silă ne e de hârtii fluturate la diverse ocazii, doar de … impresie, obosiţi să tot întrebăm de ce turismul e la pământ şi infrastructura franjuri… oricum nu ne răspund nebunii care ne conduc… Haita portocalie, PD-L, are * specialiştii * săi în ale dezinteresului şi incompetenţei crase. * Managerii * Băsescului sunt de pomană, în plus în peisaj, o ruşine a Europei, nişte căpiaţi şi netrebnici ce s-au proţăpit pe nişte scaune şi fac ce ştiu mai bine: devastează, distrug, vandalizează, batjocoresc fiece palmă de pământ românesc, îşi văd de interese personale şi afacerile de Famiglie, sunt ticăloşi, trădători de neam şi ţară, punct.
  Caraş-Severinul, unul din cele 5 cele mai SĂRACE judeţe ale patriei, stufos în… primării pedelachee, dotat de Mama Natură cu frumuseţi neasemuite dar… * blagoslovit * cu un tartor la cârmă, pe numele său Frunzăverde Sorin căruia-i place să fie numit * Împăratul *, stă cel mai prost la capitolul TURISM. Că dacă nema infrastructură, ghiotura de pedelişti, pretenari, nemoşaguri la conducerea tuturor instituţiilor şi multe * necunoscute * pe holurile administraţiei publice locale de fug investitorii mâncând pământul… de unde * să trăim bine din turism * cum dădea mai deunăzi * indicaţii preţioase * muieruşca Udrea cu pretenţii de ministeresa că ea săraca le are cu modelingul, în rest niz-nai, banu să curgă, fiţele şi pohta sufleţelului primează…
  Tumna el, * Împăratul *, fost pe la Camera de Comerţ, secretar al Comisiei de Buget-Finanţe din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, fost Ministru al… i-auzi lume şi ţară – Apelor, Pădurilor şi Mediului înconjurător, culmea… Ministru al Turismului şi, fost al Apărării Naţionale… Ei bine, acest fost, a adus Caraş-Severinul la stadiul în care e, Twin-Peakse! La ce rezervaţii naturale, bogăţie a faunei şi florei, peşteri, stânci, atracţii dăruite tărâmului cărăşean de Divinitate, avem încă, ar fi trebuit să fim dacă nu primul, printre primele cele mai bogate judeţe ale ţărişoarei, dar… asta se-ntâmplă-n normalitate, noi defilăm cu Frunzăverde care-a uscat, secat, distrus judeţul. Şi-o să spuneţi că nu singur… Sigur că nu, împreună cu haita de pedelachei numiţi pe criterii ştiute, de către * Împărat *, în toate punctele cheie.
  ( … )
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/24/frunzaverde-ioropeanu-democrat-fost-ministru-actual-tot-fost-dar-imparat/
  * să trăim bine din turism *, declaraţii făcute la Reşiţa de Muc cel Mic, Boc-Poc şi ministeresa Udrea… baronul Frunzăverde le-a gângurit * voi face, voi drege, se va… *… Şi totuşi… Caraş-Severinul e unul din cele 5, cele mai SĂRACE judeţe din România !!!

 7. Simona Ionescu Autor articol

  Elena Musat, iti multumesc si eu pt precizari. Cred ca si Biblio va fi incantat.

 8. Simona Ionescu Autor articol

  Peter, o sa citesc si…tinem legatura! Sunt multe lucruri de comentat in societatea noastra.

 9. Bibliotecaru

  Nu ştiu dacă încântat este termenul potrivit. Când văd că politica se învârteşte în jurul unor acţiuni de şantaj cu fotografii cu degetul în nas în timp ce Ţara asta este în pericol să nu mai existe, am o problemă.

  Doamnă Elena Muşat Niţă, şi mie îmi vine câteodată o furie şogunească… Ştiţi cum scoteau şogunii sabia lor şogunească şi împuţinau populaţia mişelească. Din păcate viaţa României decurge sub altă civilizaţie care apără şantajiştii şi manipulatorii.

  Ştiţi care este adevărata întrebare? De ce în România nu există măcar un partid de bun-simţ? Dacă suntem majoritari oameni de bun-simţ, de ce oare bunul-simţ dispare atunci când se cristalizează societatea, fie că vorbim despre mass-media, fie că vorbim despre partide…
  Ceva se întâmplă cu noi. O fi arma psihotronică… 😀

  Stimată doamnă,
  Eu vă doresc să aveţi o viaţă fericită, măcar să le faceţi în ciudă la cei care vă denigrează şi se uită cu lupă prin viaţa dumneavoastră intimă, doar-doar să va decide ceva compromiţător la şedinţa de redacţie.

 10. Pingback: Noaptea Iguanei » Blog la aniversare

Lasă un răspuns