Despre jurnalistul Mile Carpenisan

Sa dai cu basca de pamant, in weekend fara net! Noroc ca s-a inventat usb-ul si ca cineva din casa a avut unul. Asa m-am logat si eu cu lumea.
In primul rand ma intereseaza soarta lui Mile Carpenisan. Ieri dimineata, am pus pe facebook, imediat ce am citit pe Ziare.com, cum poate fi ajutat cu sange A2 pozitiv. Stiam cum se procedeaza ca sa poti dona din toata tara, iar sangele sa ajunga la cel care are nevoie. Sper sa fi fost preluata de cat mai multi, pentru ca acei cu grupa de sange indicata sa stie ce au de facut. Jurnalistul Mile Carpenisan a facut si el mult bine atunci cand a putut.
Greu am gasit vesti noi. Doar la Sorin Bogdan, alt jurnalist din Timisoara, care pe facebook a pus link catre un blog. Preiau un fragment, dar cititi restul acolo.
„mile cărpenişan nu este în comă. nici indusă, nici de alt fel. este sub sedative. vorbim de o septicemie care i-a afectat multe organe, printre care plămânii, rinichii şi ficatul – nici unele dintre acestea nu funcţionează acum în parametri normali. este conectat la aparatele de respirat artificial (de aceea este şi sedat, pentru a nu-şi scoate tuburile) şi se lucrează la repararea rinichilor. simultan i se face hemodializă, pentru a-i curăţa sângele de la infecţia cauzată de septicemie.”
Nu-l cunosc personal pe Mile. In atatia ani nu ne-am intersectat. Dar am amici care-i sunt prieteni si care-l iubesc tare. In povestile lor era prezent mereu si Mile. L-am urmarit mereu la Antena 1 si niciodata nu mi-au displacut reportajele lui. Ii citeam blogul, din cand in cand, si asa am descoperit ca e un jurnalist complet, nu doar un reporter de televiziune. Pentru toate acestea, dar si pentru ca este un om la inceput de viata, imi doresc ca sa reuseasca sa treaca de hopul acesta. Poate ca si gandurile noastre pentru el ii vor da energia necesara sa invinga boala. De data aceasta duce propriul razboi si sper din tot sufletul sa iasa invingator.

PS Cititi si aici vesti despre Mile!

9 păreri la “Despre jurnalistul Mile Carpenisan

 1. Toni

  Mulţumesc pentru noutăţile dătătoare de speranţă. Le-am şi preluat şi transmis mai departe, la prieteni.
  Să fie bine!
  Să ne rugăm…

 2. felice

  Dumnezeu sa-l odihneasca! E cumplit ca aici acum viata lui s-a stins, in timp ce ajuta alte vieti sa-si mentina flacara. Vdeti cazul Raduta si nu numai. Dumnezeu are nevoie de ingeri acolo sus!!

 3. SIMU VICTORIA

  O boala destul de grava a doborit un suflet,voia DOMNULUI DUMNEZEU SAL IERTE REGRETE ETERNE

 4. Pingback: Re: my dear friends (1) : Alex Mazilu – Daily Photo Blog

Lasă un răspuns