Chinezu, de la blogger la showman tv!

Un moroșan care-și zice Chinezu în spațiul virtual purcede diseară, fix la ora 22.o0, la marea încercare de a ne face serile mișto. Adică și-a pus în cap să ne smulgă de pe facebook, de pe site-uri și de pe bloguri și să ne pună să deschidem un pătrățel pe ecranul computerului  ca să urmărim Look Tv. Tehnologie avansată, după ce din 2007 încoace am încercat împreună blogul, facebookul si twitterul. Ultimul, doar el, că pentru mine, jurnalist cu normă redacțională zilnică, deja erau de ajuns atâtea mijloace de comunicare. Ce vrea să facă prietenul meu Chinezu, alias Cristian China-Birta, începând cu această seară? Ne zice chiar el, pe site:

”Luni, 23 septembrie, de la 22.00, pe LookTV, începe prea-frumoasa emisiune Brandu’ lu’ Chinezu’ . Şi începe cu o mare, mare doamnă: Magda Catone.”

Bun așa! Chinezu s-a făcut om de televiziune! De la statutul de invitat prin diferite platouri tv și protagonist al unor clipuri alături de Cabral și alți amici bloggeri, iată că a pus osul la treabă și, în loc de ”chinezării” ne servește show! L-am întrebat, firesc, ce l-a apucat . Și mi-a dat, desigur, o declarație de presă! Pe mail și fără diacritice, fiindcă toată ziua butonează telefonul ăla deștept.

”O sa fie foarte interesant pentru mine sa fac impletirea dintre TV si online. Pentru ca pentru mine aici e marele pariu: sa fac un continut premium pentru TV pe care sa il promovam asa cum trebuie si in online. Adica sa unim cumva cele doua lumi, care pana acum erau in universuri diferite. Emisiunea se difuzeaza luni, marti, miercuri si vineri, de la 22.00, pe Look TV, dar noi imediat dupa terminarea emisiunii o sa punem respectiva emisiune online. In plus o sa avem filmari speciale pentru internet, pentru facebook, pentru youtube, pentru anumite bloguri, dar nu dau inca tot din casa, ca sa nu stric anumite surprize pe care le pregatim.
O sa fie interesant. Dar eu zic ca o sa ne iasa :)”.
Așadar, diseară, la ora 22.00, ne conectăm la LookTv, ca să vedem ce i-a ieșit. Baftă, Chinezu!

Lasă un răspuns