Emisiune pentru mamici si bunici: „Bebe Magia”!

Revin cu amanunte despre povestea lui Robert Gherman, baietelul care a suferit un transplant de celule stem in Itala si a scapat de talasemie majora la 13 ani si jumatate. Camelia Csiki, realizatoarea emisiunii, mi-a dat toate detaliile.

Emisiunea Bebe Magia, va fi difuzată de TVR1 în noua grilă de primăvară, doar joia, la ora 12.00, cu reluare în aceeași zi la ora 24.20.
„Pentru prima emisiune din această primăvară, echipa Bebe Magia a pregătit pentru părinți sau viitorele mame multe informații interesante. Vom afla că tulburările de somn ale copiilor pot provoca probleme de comportament. Medicul Doru Herghelegiu vorbește despre dezvoltarea intrauterină a fătului – una dintre cele mai frumoase perioade, cea în care femeile însărcinate încep să simtă primele mișcări ale bebelușului. Îl vom vedea pe Robert Gherman, un copil care a învins talasemia cu ajutorul unui transplant de celule stem, realizat in Italia.  La rubrica „Mic, dar șic” vor fi informații despre produse vesele și călduroase pentru bebeluși. Nu ratați nici rețeta emisiunii! Doar joi, 15 Martie, emisiunea va începe mai repede cu 10 minutem la ora 11.50″, mi-a spus Camelia.

Lasă un răspuns