Dan Diaconescu incinge Opozitia!

Cosmin Gusa scutura sacul: Lavinia Sandru si cu Dan Diaconescu sunt prieteni vechi si n-ar face rau sa-si uneasca fortele si sa sparga stanga, adica USL. Asta-i informatia importanta pe care a dat-o si Evenimentul zilei, ieri, si care merita sa fie obiectul unor analize politice. Despre Vanghelie, Gusa a spus la B1, ca nu crede ca executatul presedinte al organizatiei Bucuresti va parasi PSD.
Consultantul politic a afirmat ca de consiliat ii consiliaza pe toti politicienii, inclusiv pe Dan Diaconescu, gratis. A intervenit in emisiune si Marian Vanghelie, care a negat si el ca are in cap sa faca un nou partid cu Diaconescu si Sandru. Deci, dupa atata fum, sigur va iesi si foc. Evident, poate fi si un foc de paie. Si atunci ma intreb: Adevar sau Diversiune?

2 păreri la “Dan Diaconescu incinge Opozitia!

  1. Sibilla

    PD-L e în campanie electorală. Campania agresivă a PD-L Caraş-Severino a demarat mai ales pe la Adunările Penticostalilor , ca par egzamplă în plaţurile câtorva fini ai ” ayatollahului ”! Frunzăverde Sorin-LACHE, Naşu cu suta de Fini, unşi în funcţii, Lojă, chestii.. ” Fraţii ” Penticostali operează mai ales în mediul rural unde lacheii finilor ” ayatollahului ” tună şi fulgeră cum că ” domnul băsescu trebuie să rămână, aşa o zis domnu Frunzăverde, nu trebuie să vină la putere fanarioţii… ”
    I-auzi, ” fanarioţii ” !! Dacă vă zisăi că pedelichelele sunt pline de ” idei ”, deci, IDIOŢI..
    NU AM INTELES DE CE DACA AM * nesimtirea * SA SPUN LUCRURILOR PE NUME, PRONUNTAND NUMELE * AYATOLLAHULUI * FRUNZAVERDE SORIN-LACHE, CICA ACEASTA AR DAUNA IMAGINII…. PSD ( ??!!!!! )….
    http://sfinx777.wordpress.com/2011/07/29/%E2%80%9D-potentii-%E2%80%9D-din-famiglia-pd-caras-severino-au-zis-mucles-raspuns-niet-punct/

  2. Pingback: Simona Ionescu » Dan Diaconescu vrea Partidul Albă-ca-Zăpada

Lasă un răspuns