3 ani cu blogul meu si cu amicii mei virtuali!

Au trecut 3 ani si un pic de cand scriu pe acest blog. Aproape 1.300 de postari. Ziarul meu on/line, unde am toata libertatea din lume. Am gasit de cuviinta sa inchei acest an cu un remember in care imi invocam primii parteneri de discutie din blogosfera. Cu multi dintre ei sunt si azi in legatura, ba chiar am sudat prietenii. Lor si celor care ati venit pe parcursul acestor 3 ani va urez tot binele din lume si va invit sa cititi amintirea unui inceput frumos! LA MULTI ANI!

BLOGGERII MEI

Mai 6, 2008

Posted by Simona Ionescu in : D-ale mele, d-ale noastre , 21comments , edit post

In noiembrie 2007 am inceput o aventura. Aventura blogului meu. Zborul meu virtual prin minti si suflete straine, deschiderea Eului meu catre oameni necunoscuti, deveniti, acum, o data cu cel de-al 200-lea post, amicii mei de zi cu zi.Membrii clubului meu de bloggereala, marea minune a tehnicii comunicarii.N-am sa fac un top ale celor cu care m-am conversat mai mult pe marginea acestor 200 de teme, fiindca n-am rabdare a numara. Dar am sa spun cate ceva despre fiecare, asa cum ii simt eu, si despre blogurile lor fascinante.Inainte de asta, insa, incep cu istoria casutei mele virtuale.

Pe 8 noiembrie 2007, deschid blogul cu tableta “Degetelul Elodiei din plicul cu mita lui Remes”, publicata in sectiunea “La o cafea cu Simona Ionescu”, titlul rubricii ce apare si in ziarul tiparit (Click!). Nici un comentariu. Acum, recitit, cred ca multi ar avea ceva de spus.

Nu disper, ci postez in aceeasi zi “De unde vine porecla lui Cioro?”, semnalat imediat de Chinezu pe blogul lui.  Ziua de 12 nov. imi aduce primul comentariu: SilVer posteaza la “Tristetea unui inceput de saptamana”. Apoi, urmatorul post despre “subiectul zilei” – iubirea dintre Elena si Hrebe junior, starneste interesul Ancai Alexandrescu, care abordeaza si ea subiectul. Tot cu aceasta ocazie, la mine pe blog isi face aparitia inca un jurnalist din sfera politicii, Radu Popa.Urmeaza commenturi la alte scrieri – pe 21, Roxana Toma, iar pe 27, Victor Ciutacu.Dintre voi, partenerii mei de dialog zilnic, prima care a postat pe acest blog este Teodora Georgescu _”Teo”. Pe 30 noiembrie. Si ea proaspata proprietara de blog cu corabii. Au urmat Gabriela Savitsky si Bibliotecaru. Vania a aparut in peisaj abia

in 14 decembrie, interesat poate de povestile mele despre Revolutie.

Revelionul 2007/2008 m-a gasit impreuna cu Teo, Roxana, Bibliotecaru, Chinezu, Anca Alexandrescu, Victor, Radu, Carina si Vania din Timisoara, Gabriela din Resita, Betino, Claudiu, Daniel, domnul Valeriu Mangu, Crina din Satu Mare. Si de atunci cercul s-a tot largit, comentatorii si cititorii s-au tot inmultit, traficul pe blog devenind o proba viabila ca am starnit interesul.Cam asta e istoria aventurii unui blog de jurnalist. O istorie care continua, impreuna cu mult mai multi amici si cu o mai mare audienta.

6 păreri la “3 ani cu blogul meu si cu amicii mei virtuali!

  1. Simona Ionescu Autor articol

    La multi ani, Biblio si Vania! Pasiram intr-un an nou tot impreuna. Sa fim sanatosi!

Lasă un răspuns