4 păreri la “O alta Monica Tatoiu decat cea injurata acum la greu

 1. renata

  De care monică vorbim?
  De aia care l-a întrebat pe actorul Marius Manole, prompt, cu chef de viaţă, cu arţag, cu pârţag… „Aţi încercat să vă luaţi un al doilea job?”
  Simona… e drept că un kil de plumb e la fel de greu cu un kil de vată, însă când te uiţi la volumul pe care-l ocupă cele două diferite kile în spaţiu… Zău!
  Zic să ne păstrăm cumpătul!
  Femeia asta a consumat ultima linguriţă de bun simţ din viaţa ei, odată cu linguriţa de ulei de peşte pe care i-o vâra mă-sa pe gât, cînd avea trei – patru ani.
  Adică foarte departe în trecut.
  E o persoană care nu poate fi caracterizată decât printr-un singur cuvânt – unul care-mi face rău, dar câteodată e singurul potrivit – JENIBILĂ.

 2. Augustin

  In ultima vreme, o gramada de televiziuni se inghesuie care s-o lanseze mai tare pe firmament pe aceasta noua stea a politichiei de margaritar. Cum, respectiva, frumoasa nu-i, desteapta, nici atit, stai si te intrebi ce-au patit toti astia de-o promoveaza in cor, de parca ar fi ordin. Sau poate chiar e?
  Si chiar daca ar fi, nu-nteleg de ce trebuie si noi, astia de pe bloguri, sa punem umarul?

 3. stefy

  Nu stiu prin ce s-a remarcat aceasta persoana ,T.Monica,de este invitata in atitea emisiuni in care, devine de un penibil jenant.Se angajeza in discutii pe teme care-i depasesc intelectul,abordind domenii care-i sunt total straine,vrind sa demonstreze polivalenta cunostintelor sale care .sunt”admirabile dar lipsesesc cu desavirsire”
  In privinta remediului minune pentru cancer,i-as sugera sa vina intr-o emisiune cu niste documente justificative ale existentei unei afectiuni de acest gen in ceea-ce-o priveste, analize ,examene anatomopatologice,ex. rmn etc,nu sa vina cu povesti nemuritoare pe care daca le aude ,si un bebelus cu biberonul in gura ,il scoate si ride!Dar Universul si Prostia sunt infinite!!!!

Lasă un răspuns