La cină cu Dana Nălbaru

Multumesc tuturor celor care au venit aseara la restaurantul “Riviera” din Parcul National ca sa cineze. S-au simtit bine in compania Danei Nalbaru care le-a fost chelner pentru trei ore, dar au si ajutat un copil ce va fi supus unui transplant de celule stem.

Dana Nalbaru a fost extraordinara si a aratat tuturor ca o vedeta care incalzea multimile cu vocea ei poate fi o persoana fara fite, cu umor si cu o inima mare. A luat comenzi de la toate mesele, a servit clientilor platouri cu mancare, le-a turnat in pahare sau le-a adus cafele. A facut conversatie spumoasa cu un grup care organizase o masa festiva cu ocazia implinirii a 30 de ani de la absolvire. La o alta masa, pe terasa de langa lac, doua doamne si-au depanat povestile cateva ore. Una sosise din strainatate, fiindca in urma cu niste ani decisese ca in Romania nu va avea nici un viitor. Au fost extreme de incantate de prezenta Danei  Nalbaru si de faptul ca participau la una din Serile “Din inima pentru copii”. Au cerut autografe Danei si au lasat un bacsis generos pentru ca au inteles ca banii vor merge catre micutul Robert Mihaila, bolnav de talasemie majora. Evident, au fost multe persoane care au venit special pentru Dana, sa o vada de aproape sa vorbeasca cu ea sis a afle cand va scoate un nou album muzical.

Ce i-a placut Danei? Totul. Oamenii care au venit sa manance la restaurantul  “Riviera”, stiind ca asa vor ajuta un copil, dar si scurta pauza de masa, cand a mancat o delicioasa portie de pui shanhai. S-a bucurat mult, alaturi de noi, cand a aflat ca din incasarile localului 3000 de lei vor fi pentru Robert. Mai aveam stransi pentru el 500 de lei, plus 100 de lei donati de o doamna, deci ne mai lipsesc putin din cei 1.000 de euro, atat cat ne-am propus sa adunam pentru baietelul ce face saptamanal transfuzii de sange.

Saptamana viitoare va asteptam in acelasi local, cand in rolul Danei Nalbaru va fi Monica Tatoiu.

PS. Mai tarziu o sa pun si aici o poza. Si pe Facebook, evident!

CATA5406_webDa, a fost si Lucia Verona la cina!

doamne pe terasa_webDana Nalbaru a placut foarte tare celor care au ales sa petreaca cateva ore la restaurantul Riviera


4 păreri la “La cină cu Dana Nălbaru

  1. Teodora Hrib

    Ah, tu si Lucia ati fost tare frumoase:) Ce mult mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi! Faci un lucru minunat, Simona. Iti tin pumnii sa ai putere sa continui. Stiu ca este foarte greu…Va pup pe toti…

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Teo, stiu ca esti cu gandul si sufletul alaturi de mine si chiar ai fost langa noi joi seara. Lucia m/a intrebat : Deci, noi cand mergem la Copenhaga?
    Sa ai grija de tine, ca nu te scapam din ochi nici de aici!

Lasă un răspuns