Traian Băsescu vrea gaze de la azeri (Știrile dimineții)

1.     Doi din bebelușii arși la maternitatea Giulești vor fi externați astăzi. Medicii de la spitalul ”Grigore Alexandrescu” i-au îngrijit exemplar. Mari speranțe sunt și pentru ceilalți copii, care au luat mult în greutate.

2.     Începe ancheta la spitalul din Brăila, unde asistentele, infirmierele și brancardierii au năvălit pe holul conducerii ca să-i tragă pe directori la răspundere pentru concedieri, au spart geamuri și s-au bătut cu bodyguarzii. Revoltații spun că vor continua să protesteze și azi.

3.     Se judecă recursul în cazul arestării lui Sorin Ovidiu Vântu.

4.     Că Dan Diaconescu se duce și azi la DNA, nu mai e o știre. Știre era dacă nu se ducea.

5.     Președintele Băsescu, împreună cu omologii săi din Azerbaidjan şi Georgia, alături de premierul Ungariei au semnat ieri, la Baku, o declaraţie comună pentru susţinerea proiectului de transport de gaze naturale lichefiate din Azerbaidjan în Georgia, de unde urmează să fie transportate printr-un sistem de terminale în Constanţa. De aici vor ajunge în Ungaria. Cică n-ar fi o replică la proiectul Nabucco și nici al celui rusesc South Stream. Traian Băsescu consideră că proiectul cu azerii e cel mai competitiv, cel mai tare.

6.     Un text bun despre prima zi de școală în învățământul românesc, găsiți la Vania.

7. O bucureșteancă de peste 50 de ani și-a ucis soțul în urmă cu două zile, apoi a stat cu cadavrul în casă. Femeia l-a atacat în timp ce dormea, lovindu-l cu un ciocan în cap. După câteva ore, când a realizat că omul nu murise, i-a mai dat în cap cu o sabie, apoi i-a pus o pernă pe față, ca să-l sufoce. Ucigașa a fost arestată.

3 păreri la “Traian Băsescu vrea gaze de la azeri (Știrile dimineții)

 1. Pingback: Basm răsăritean | Ioan Usca

 2. Bibliotecaru

  🙂
  Eu când l-am văzut pe preşedinte la aeroport, intrând alături de muritorii de rând şi nu pe la protocol (nu m-am prins cum au intrat gărzile însoţitoare prin poarta detectoare de pistoale fără să ţiuie), credeam că fuge din ţară… Trebuia să mă aştept însă că nu este aşa, nu erau destui berbecuţi.
  😀
  Vai ce pamflet am făcut!

  Trecând la comentariul serios şi nebăşcălios… O să fie atâtea conducte pe la noi că nu va mai fi gaz să le umple. Calculează cineva dacă investiţiile în conducte se amortizează din diferenţa de preţ, măcar în 5 sau 10 ani? Tare îmi este teamă că se vor termina resursele de gaz şi noi tot vom construi la gazoducte.

Lasă un răspuns