Știrile dimineții

1. Radu Moraru, “Naşul” de pe B1 TV, a devenit acţionarul majoritar al televiziunii Vox News, cu 60% din pachetul de acţiuni. Din 13 septembrie, Vox News va avea o nouă  grilă. “Momentan, se lucrează la grila de programe şi la noul proiect Vox News cu echipa pe care o avem”, a declarat, în exclusivitate, Radu Moraru pentru Reporter virtual.

2. La Sebeș, s-a mai găsit un dinozaur zburător, pe care cred că nu-l vor boteza tot ”Bondoc”. De fapt, el a fost descoperit în 2008, dar acum i s-a găsit identitatea, în urma comparației cu ”dinozaurul Bondoc”.

3. Decizie usturătoare la Ministerul Educației! Dacă un elev va fi prins copiind la Bacul din 2011, nu va mai avea voie să repete examenul încă două sesiuni / în august 2011 si in iunie 2012.

4. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare PSD ar iesi castigator detasat, cu un procent de 38 %, secondat de PNL, cu 22%, apoi PD-L, cu 18%, Partidul Poporului, 11%, PRM, cu 4%, UDMR, cu 3%, UNPR, cu 2%, si alt partid ar avea 1%, arata ultimul sondaj IRES, anunță ziare.com

Lasă un răspuns