Acasă, cu bune şi cu rele!

M-am intors. 11 radare in Bulgaria, dar n-am luat niciunul. La ducere spre Grecia luasem unul, rezolvat cu un zambet de 2o de euro. Ieri, cum am trecut de vama greaca si ne-au oprit vamesii bulgari pentru a plati taxa de drum, trei baloachesi s-au repezit sa ne stearga parbrizele. Spalatorii nu erau romani ci bulgari. Or fi platit taxa vamesilor sa-i lase sa faca acolo un ban!

Mi-a placut foarte tare „Podul prieteniei” de la Ruse, fiindca am dat 6 euro ca sa-l trecem si sa ajungem in tara. Traversandu-l, ne/am intrebat „oare cat mai rezista”?

Prima stire pe care am auzit-o la radio, cand rulam prin Giurgiu, a fost legata tot de Madalina Manole. Cica ancheta a luat in calcul si alta ipoteza. Azi o sa ma conectez si eu la realitatile romanesti.

3 păreri la “Acasă, cu bune şi cu rele!

  1. Pingback: Blogspot « Daurel’s Blog

  2. marianpreo

    Era si pacat sa le „luati” radarele. Sunt de generatie veche. Cum „vechi” sunt si „inregistrarile” , noi sunt numai cei care platesc. De regula cel care ajunge primul in fata lui o pateste. Asa am patit si eu de 2 ori la dus si 0 data la intors din Grecia. Chiar daca aveam 80 KmH si stiam ca am atat , tot a trebuit sa „donez” , macar numai sa scap de individul care incepuse sa-mi citeasca din codul penal bulgaresc : acolo cred ca scrie :”dai si pleci”.

Lasă un răspuns