Aveţi grijă la ouă! Mişună tâlhari

Am primit pe mail o informaţie colosală. Nu ştiu de ce, după ce am citit-o, gândul m-a dus la textul pe care l-a publicat „Scânteia tineretului”, in decembrie 1989, prin care românii erau invitaţi să meragă la plajă fiindcă vin zile fierbinţi. Nu vă speriaţi! Am băgat-o p-asta (comparaţia adică) ca să văd dacă mă încadrez în Strategia de apărare a ţării! Delectaţi-vă, minunaţi-vă, speriaţi-vă sau râdeţi citind textul de mai jos!

Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in niciun caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele. Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi victima unei talharii. Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur. Aruncarea cu oua in parprizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari.

5 păreri la “Aveţi grijă la ouă! Mişună tâlhari

  1. Simona Ionescu Autor articol

    Si eu am zis exact asa! Ouăle astea dau idei…mai ales cand e vorba si de talhari!

  2. Pingback: Edilitare. Azi, partea… « Daurel’s Blog

  3. Simona Ionescu Autor articol

    Adrian, si textul de mai sus si interpretarea ta e o mostra de a scrie „in dodii”, incadrandu-ne astfel in reglementarile privind Strategia de aparare a tarii. Mai cu perdea, viitorul presei pare luminos! Q.E.D.

Lasă un răspuns