Blonda de la Aparare!

director

Fiecare minister trebuie sa aibă blonda lui. E o pată de culoare prin care s-a remarcat guvernarea pedelistă. Acum, presa a scos-o la lumină pe blonda de la Apărare şi mulţi au sărit să o catalogheze drept amanta ministrului Gabriel Oprea. Nîţţ, nu-i! 

E iubita lui Norocel Anastasescu, patronul firmei Regent Security, cu filiale în toată ţara,şi bună-bună prietenă cu Anca Boagiu. Numirea blondei Georgiana Gabriela Voicu, fără concurs, în fruntea Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor, nu are de a face cu notorietatea concubinului Anastasescu ca preşedinte al Fundatiei Internaţionale pentru Combaterea Consumului de Stupefiante. Propteaua Ancai Boagiu în coasta ministrului Apărării a fost de ajuns.
Zilele trecute, Realitatea Tv a dezvăluit declaraţia de avere a directoarei Voicu, care, la doar 29 de ani şi doi copii (gemeni) cu asociatul şi concubinul ei Norocel Anastasescu, a adunat cât două generaţii la un loc: 6 case, 2 bolizi de lux (Aston Martin şi BMW) şi bijuterii de peste 30.000 de euro. Partea ei. Iubitul e patronul firmei de pază şi are alte conturi. De-a lungul timpului, însă, Norocel Anastasescu a avut şi funcţii publice, care s-au împletit bine cu afacerile sale private, iar apropiaţii cuplului susţin că, de fapt, averea din actele Gabrielei este a concubinului, membru al Partidului Conservator şi candidat la alegerile locale în sectorul 2 al Capitalei, în 2008. Până atunci, începand cu 2006 a fost expert parlamentar la cabinetul deputatului Dan Liga,Comisia de Administraţie şi Interne a Camerei Deputaţilor.
E de urmărit dacă s-au făcut demersuri pentru ca ONCE să încheie un contract pentru paza cimitirelor militare de către firma Regent, din care Gabriela Voicu nu s-a retras încă. De altfel, firma are mai multe contracte de pază cu instituţii ale statului, cel mai recent fiind cu Oficiul Registrului Comerţului.
Şi mai trebuie spus ceva! Militarii din MApN sunt consternaţi că în funcţia de director al unei instituţii ce se ocupă de cultul eroilor nu a fost numit unul din istoricii cu renume ai ministerului. De aceea ne-au furnizat datele de încadrare ale pupilei blonde: 1.739 RON salariu de baza plus urmatoarele sporuri: 50% director, 10% confidenţialitate, 25%dispozitiv, 10% toxicitate, 10% informatica plus 800 lei, echivalent norma de hrană. În total, directoarea cu Aston Martin ridică un salariu de circa 2.500 lei. I-o ajunge de benzină?

4 păreri la “Blonda de la Aparare!

  1. Pingback: Nici criza nu mai e ce-a fost odată « OmulFărăChip

  2. Pingback: Simona Ionescu » Bai, ce-o fi cu blondele astea?

  3. george bush

    draga mea ziarista(sursista),mai ceteste,vezi ca omu’ nu a lucrat nicio zi la stat .cauta l vorbeste si o sa ti schimbi sursele.daca ce ai scris e din surse,proaste surse ai avut, daca e dupa capu’ tau ….asta e

  4. Simona Ionescu Autor articol

    Domnule uzurpator de „nume celebru si cu o minte aşişderea” , n-am scris nicăieri ca „Omu” a lucrat vreo zi la stat, aşa ca nu ştiu la ce te referi. Eu am indicat doar afacerile pe care le-a avut cu statul.

Lasă un răspuns