Presa mea in cifre

Ziua de vineri, 4 iunie 2010, am lucrat pentru cel de-al o mielea numar al ziarului Click!. Si am avut o mica petrecere cu invitati. Matinal-party. De la 11.00 la 13.00, ca sa nu impiedicam procesul de productie al ziarului cu numarul 1000.

Pe scurt: invitati, torturi, prajituri, sucuri si sampanie, baloane. Spici – Adrian Halpert, Cristi Stancu. Cu ei incepeam, in urma cu trei ani si ceva, noul ziar Click! (pe vremea aia eram o echipa). Acum, am aflat bilantul: Click! vinde mai mult decat Libertatea, zilnic, cu 100.000 de exemplare  si cu 170.000 mai mult decat Cancan.

Mi-am amintit ca, fata de majoritatea colegilor, am privilegiul de a fi aniversat  „Numarul 1000” si la Tineretul liber, la Evenimentul zilei si la Libertatea. Dar si „Numarul 100” al revistei „Student Party”, pe care am produs-o si vandut-o, timp de 3 ani, reusind sa netezesc viata studentimii de la stat si particular in anii 1995, 1996, 1997, pana in primavara lui 1998. Dulce a fost sampania…

6 păreri la “Presa mea in cifre

 1. Simona Ionescu Autor articol

  Daneeee, ce mai faci omule?! Pe unde esti?

  Pentru cei care nu-l cunosc, Dan Craciun este omul cu care am lucrat Student Party. El „desena” in computer toate cele 16 pagini ale revistei în redacţia amenajată în pivniţa casei mele!
  Dane, o sa pun o data poze din acele vremuri! Iti spuneam eu ca o sa ne amintim cu nostalgie de acele nopti pline de munca!

 2. Peter CZOMPA

  Felicitari, la mai mare (tiraj, de exemplu) si la cat mai multe numere – evident ca de ziar! :))
  Succes pe mai departe, Simona, in vremurile astea cand presa scrisa poate o duce mai greu ca niciodata… si nici nu e de mirare, nu-i asa? Fiecare doarme fix asa cum isi asterne, punct.
  S-auzim numai de bine!

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Da, sa auzim numai de bine in vremurile astea atat de naspa!

Lasă un răspuns