Vania o face praf pe Oana sau invers?

Oana Stoica Mujea a mai lansat o carte. Fantasy, că e gen la modă. Îi zice „Regina arkudă şi amuletele puterii”. Evident, tot publicată de Editura Tritonic, cea mai tare din parcare, după cum vă veţi convinge dacă-i vizitaţi site-ul. Ce vreau eu să vă spun, de fapt, e că Vania, celebrul blogger din Timişoara, recenzorul cărţilor Oanei şi cel mai cu metodă la dat pinguri a făcut-o praf pe scriitoare în ultimul său semnal literar. Desigur, pe blogul său. Zice, însă, Vania că Oana l-a făcut praf pe el, dându-i să citească un roman cu nume imposibile! Băgaţi un ochi aici, ca să împărţiţi dreptatea. Vă redau doar un fragment, de mizilic…
„„E o carte care te face să-ţi pui întrebări!” – meditai. „De ce le-o fi zis Airu, Bian, Miaru ori Fraã? Asta vrea să stau cu carneţelul lângă mine când citesc? O fi întreagă la cap? Că pe mine mă face nebun pe unde apucă, deşi, slavă Domnului, eu nu scriu fantasy!…””
Neapărat de citit şi asta, fiindcă se bagă în seamă şi Alexandru Petria.

6 păreri la “Vania o face praf pe Oana sau invers?

  1. Shadow

    Oooo sa inteleg ca avem deja o Robin Hobb locala? felicitari Oanei in cazul asta :-). O sa caut si eu cartile sale pt ca sunt mereu amator de fantasy chiar daca nu mai am neaparat „varsta” :-).

  2. Pingback: Sensul vieţii « Ioan Usca

  3. Simona Ionescu Autor articol

    Intreaba la Vania pentru un raspuns competent. El e tatic in ping! Cert e ca ne creste in ZeList / iti impinge un link catre blogul tau si… pong!, ti se ridica traficul sau audienta, ceva de genul asta.

  4. Adrian SM

    Ok,atunci nu-s interesat de asta… Deşi am primit o ofertă de colaborare cu un post de radio datorită blogului… 🙂

Lasă un răspuns