Prafurile Poliţiei

INKA-PREZENTARE2

O gogoriţă mai mare nici că am auzit! Cică şefii poliţistului care facea trafic cu droguri pe la Gara de Nord îl aveau în filaj fiindcă, vezi Doamne, era cam leneş şi n-avea rezultate. Aiurea! Fac pipilică prin parcul din faţa Ministerului Transporturilor şi pe acolo ăia de la Secţia 3 ştiu şi miros tot ce-i prin zonă. Mi-a şoptit un câine poliţist că băiatul cu trese de agent manevra prafurile cu voie de la stăpânire. Contra hrană. Ham, cred că Buldogul (hihihi, ce-mi place porecla ministrului de la Interne!) va afla cine a luat şi şpaga ca să-i ascundă poloistului cazierul cu condamnarea pentru tâlhărie şi să-l transfere ca poliţist cu pistol în reţeaua traficanţilor de la gară! Şi, când o afla, să-l trimită pe mister Ciocan să ne spună la televizor adevărul

10 păreri la “Prafurile Poliţiei

 1. Pingback: SMS « OmulFaraChip

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Omule, e o invitatie pentru jurnalistii de investigatie la sapat de transee. Sa nu ma intrebi care-s aia, ca nu stiu raspunsul.

 3. Frank Zapa[King]

  Pt ca dl CRISTOIU,pe vremea ratacirii lui prin laboratoarele voiculesciene,avea un dinte,da ce zic eu dinte,UN FILDES DE ELEFANT’impotriva bloggerilor,astazi dau de o stire pe la TIBERIU LOVIN,preluata din Q MAGAZINE,in care dl. CRISTOIU,se declara mare fan BLOGGERITA SIMONA IONESCU.
  si uite asa,cu unicul neuron valid,am dat o geana scurta,adica am aterizat,am rulat si mi-am reluat zborul,incercind sa, PRIND’atmosfera blogului si cam care ar fi ,STAREA’Bloggeritei in discutie.
  rezultatul-STIMATA DOAMNA,MI-A PLACUT,INTRATI IN MONITORIZARE.
  astept subiecte la care sa fiu mai ,RAU’
  Maestrul cristoiu,cred ca nu m-a uitat din anii 2007-2008,in care nu era zi in care sa nu-i dedic cite-va rinduri.
  avind de grija sa-i cam stric ziua dl CRISTOIU,dar avind in vedere ca astazi este din nou,LIBER DE SARCINA’il tratez cu deferenta care i se cuvine.
  daca o sa fiu acceptat va asigur de bunele mele intentii,chiar daca parerile vor fi diferite.

 4. Bibliotecaru

  🙂
  Eiiii, noi înţelegem… Era un banc. Dacă un televizor nu merge, nu forţa butoanele, că e degeaba. Foloseşte pur şi simplu un baros mai mare. Am adaptat şi eu un pic, că stil am din plin.
  🙂

Lasă un răspuns