Mel Gibson a rupt-o cu Oksana

Mi-a placut intotdeauna actorul Mel Gibson. Asa ca am citit mult si despre viata lui. Acum, revista „People”, citata de „Paris Match”, scrie ca Gibson (54 ani) s-a despartit de Oksana (39 ani), femeia care l-a facut tata pentru a opta oara. Viata e ciudata uneori. Dupa o casnicie de 28 de ani cu Robyn si sapte copii, actorul „n-a dansat” decat doi ani langa Oksana si bebelusul ei. L-a obosit cam repede tineretea rusoaicei

PS. Linkul e pentru Vania, stie el de ce!

13 păreri la “Mel Gibson a rupt-o cu Oksana

  1. Dragos

    Daaaa ???????? Ce chestie !!!!!! E mai tare decat „Catalin Botezatu NU A rupt-o pe Bianca Dragusin”…si reciproc !

    Altfel plictiseala mare: Curtea Constitutionala a terminat si ANI dupa ce a castrat CNSAS…..ei si ? ce treaba avem noi ?

  2. Pingback: Criza « Ioan Usca

  3. Pingback: Criza « Ioan Usca

  4. Pingback: EBA si Cu ce a gresit Caucazul de Sud « Hai ca se poate!

  5. barbatul

    Prosti mai pot sa fie barbatii!pentru un pic de nimic mai proaspat dau chiar si un …regat!

  6. Bibliotecaru

    Lumea publicisticii româneşti suferă o schimbare ciudată. Ziare cu tradiţie şi, odată, cu tiraje fulminante în creştere lor, dau astăzi faliment. Dar tot astăzi apar, unele după altele, alte gazete? O lume nebună, nebună, nebună… Ciudat de nebună. Nu-mi vine în cap decât că tot ce se întâmplă sunt urmări ale mâinilor politice întinse invizibil peste piaţa de media.

  7. Bibliotecaru

    Şi mie îmi place Mel Gibson. Dar oricât mi-ar plăcea de Mel Gibson, habar nu am cine este sau cine a fost Oksana. Dacă mă gândesc eu bine… nici nu prea are importanţă pentru mine această Oksana… cel mult pentru Mel dacă îi ciupeşte jumătate din avere.

  8. Simona Ionescu Autor articol

    Biblio, Oksana e o tipa care s-a lansat in muzica. I-a regizat chiar Mel Gibson 4 videoclipuri. De impartit n-are ce sa imparta cu ea, ca nu a luat-o cu acte. O sa-i dea pensie alimentara pentru ea si fetita. In schimb, fosta nevasta il jupoaie de jumatate din zecile de milioane de dolari. Cica Mel Gibson spera sa-l primeasca inapoi.

  9. Pingback: Omisiunea de nopţi « Ioan Usca

  10. Pingback: EBA si Cu ce a gresit Caucazul de Sud

Lasă un răspuns