Videanu pe urmele lui Casuneanu?

Cred ca Dumnezeul DNA/ului nu-l iarta de data asta pe Adriean Videanu si-i va indrepta pasii spre o spovedanie in fata procurorilor. Chestiunea e legata de terenul de la Snagov dat de Biserica, unde fostul primar al Capitalei si-a inaltat o vila cu trei etaje. Nu credeti? Nici despre Casuneanu n-am crezut!

13 păreri la “Videanu pe urmele lui Casuneanu?

  1. Simona Ionescu Autor articol

    eheee, si ce frumos e sa visezi….. Si procurorii sunt oameni, viseaza si ei sa opereze cu aceeasi masura! S-avem rabdare, ca nu-i de azi pe maine.

  2. matilda

    Vai, nu-mi da asemenea veşti, că sunt slabă de inimă !
    Dau şi eu o shaorma şi plusez cu o cafea maaaare !
    Din păcate insă, Bibliotecarul are dreptate.

  3. Simona Ionescu Autor articol

    Biblio si Matilda, voi n-ati vazut ca e mai bine sa fii dusman cu Basescu decat prieten? Multi dintre prietenii lui au imbulinat-o…

  4. Elisa

    Basescu se descotoroceste de cei care-l trag in jos,a facut-o tot timpul si poate s-o mai faca.Daca presa ar incepe demersurile pentru cercetarea averii lui Videanu probabilitatea ca Basescu s-o faca este mai mare. E specific lui Basescu sa se foloseasca de unii carora apoi le da reject.

  5. Bibliotecaru

    @ Simona Ionescu
    Domnul Videanu este dintre „altfel” de prieten cu preşedintele, nu e dintre cei ce sunt trădaţi pentru cinci voturi multiple exprimate de o bătrânică în tricou orange din comuna Nehliu Deal.

  6. Adrian SM

    Da-mi place că ştii şi jargonul de jmecher… 🙂
    Eu cred că totuşi e un joc de imagine tot tămbălăul ăsta. Ceva mai sofisticat, dar nu va avea finalitatea dorită de majoritatea populaţiei. Nu ar ajunge toate puşcăriile din România pentru câţi candidaţi ar fi de s-ar aplica legea aşa cum trebuie.

  7. Scribu`

    Ai trecut prin presa ca rata prin apa. Cum iti poti imagina ca Basescu il trimite la temnita pe Videanu?
    sau crezi ca dna e independent?

Lasă un răspuns