Petre Roman facut KO de Cornel Dinu

Petre Roman e incoltit rau de Cornel Dinu. De ieri, generalul fotbalist il acuza pe Roman, la B1, ca a cerut ajutor sovieticilor in zilele revolutiei. De ce Dinu? Pentru ca a fost langa Roman, Iliescu et comp. in decembrie 89. Martor ocular. Aflam abia acum, dupa 20 de ani.Curat Dumas. Dezvaluirea bomba, lasata in coada de peste pana la urma, e ca Petre Roman, in 21 decembrie ar fi fost in Delta, dar a fost adus de acolo (Dinu n-a spus de cine) cu elicopterul. Mai intereseaza pe cineva toate astea? Pe mine da, fiindca am trait din plin acea perioada istorica. De aceea ma uit acum la „Nasul”. Sunt sceptica doar ca vom afla adevarul pana la capat.

10 păreri la “Petre Roman facut KO de Cornel Dinu

  1. Marius Mina

    Adevarul de la „Nasul” ??? 😉 Sau de la colonelul de securitate Cornel Dinu? L-a fi facut si pe asta Basexu general la pachet cu dislexicul Oprea?

  2. Bibliotecaru

    Ce înseamnă memoria… Păi Petre Roman nu a fost la Universitate pe 21 decembrie, cu domnii Dan Iosif şi Dumitru Dincă? Cum de era în Deltă? Sau a fost adus din Deltă ca să protesteze la Piaţa Universităţii împotriva lui Ceauşescu? 😀

    Păi dacă nici Petre Roman nu a fost revoluţionar, nu a mai rămas decât Dumitru Dincă, restul au fost oamenii agenturilor. 🙂

    Lumea chiar nu-şi mai aminteşte că domnul Sârbu a filmat acel „comandament”, a filmat inclusiv şi referirea la sunarea Ambasadei URSS, şi contextul în care a apărut această nevoie de apelare a ambasadei… Cum se „dezgroapă” adevărurile ştiute chiar din 22 decembrie 1989. O fi aşa de greu de revăzut acele filme din arhiva TVR?

  3. Shadow

    @Bibliotecaru

    Pe 21 decembrie roman nu a fost in Piata Universitatii. Eram acolo. Nici pe 22 decembrie nu a fost. A ajuns la CC dupa fuga lui ceausescu si dupa ruperea usilor de la CC.

    Asta ti-o spune unul cu care s-a rupt usa de la CC. Roman a venit (a fost adus) de fostul meu „sensei” de la sala de la Apaca (Doiciu) si de cativa „bajeti” de la antitero pe care doiciu ii antrena. Eu nici macar nu stiam cine este Roman si de ce intra ca „vip-ul”.

  4. Pingback: Der letzte Tropfen « Ioan Usca

  5. matilda

    O manevră mizerabilă, pentru a da ziariştilor o temă falsă şi a ascunde ce se vede cu ochiul liber . Sper că jurnaliştii de vîrstă medie nu şi-au pierdut memoria şi deontologia. Atîţia cîţi mai sunt, şi care fac gazetărie adevărată.

  6. Toni

    Ce-o fi cătat Petrică în bârlogul infecţei publice, n-o să pricep în veci. Aşa-i trebuie, dacă se amestecă în tărâţe!
    Că porcii abia aşteaptă!
    L-o fi ajuns blestemul pensionarilor, cărora le-a egalizat pensiile în 1990, pe motiv că toţi bătrânii au cam aceleaşi nevoi, ce atâta diferenţiere!
    Sau blestemul nostru, cei invadaţi de mineri în iunie 1990.
    Adică nu, că ăsta l-a ajuns în 1991. Mineri a vrut, mineri a avut!
    Altfel, băiat bun. Liberal. De-al nostru, din popor.
    Coleg, guess what ?!, cu aproape nonagenarul Radu Câmpeanu, omul care, pentru mine, reprezintă liberalismul
    românesc.
    Interesant, după ce l-a scos cu tancul din sediul PNL asaltat de mineri şi a promis mulţimii isterizate că-l conduce direct la aeroport, pentru că „s-a demascat”.
    Ciudate feste i-a jucat viaţa, nu-i aşa?!
    În viaţă, caracterul contează.
    În politică, nu prea…
    Aşa că, dacă-l trage aţa la urdurosul ăla cocoşat de câte temenele face zilnic nu spun cui, nomine odiosa, să-şi poarte crucea sănătos.
    Păcat de el, că a fost la baricadă!

  7. Toni

    Cât despre celălalt personaj, ce pretenţie poţi avea de la unul care pune să-i fie scris pe uşa birului de director la Dinamo „CORNEL DINU ATÂT” ?!
    Club provenit din Macabi Ciocanu, inventat de bolşevici, împreună cu CCA, actuala Steaua, ca principal vector de propagandă, cu scopul de-a spăla imaginea organelor de represiune prin teroare proaspăt create, Miliţia, Securitatea şi Armata, toate ale POPORULUI!
    Măcar dinamoviştii, după tentativa panicardă din primele zile ale revoluţiei, de a-şi şterge urmele prin luarea cu japca a denumirii altui club bucureştean, Unirea Tricolor, constatând că tot ei sunt la putere, au avut bărbăţia, să nu-i zic tupeul, de-a-şi asuma porecla odioasă de „câinii roşii”, adică zăvozii de pază şi apărare ai comunismului!
    Ceea ce steliştii evită, deocamdată. Deşi „Ceauşeii devotaţi” li sţar potrivi perfect! Dar nu-i bai, că are el grijă, ciobanaşul cu trei rânduri de oi, să-i pună acolo unde le locul: în lada de gunoi a istoriei.
    Subofiţerii miliţieni şi securişti aveau dreptul să intre, fără examen, direct în anul II la Drept, secţia fără frecvenţă, de unde erau traşi-împinşi spre absolvire şi înaintaţi în grad la ofiţeri
    Aşa a devenit preopinentul „procuror”, bineînţeles că fără a termina în prealabil vreo şcoală militară, meritul său fiind de fotbalist dinamovist şi turnător al echipei naţionale, unul dintre ei… Cam asta e tot ce-a „procurat” el de-a lungul vieţii, delaţiuni şi dezinformări. Plus bacşişuri generoase, barmanilor şi chelnerilor din bibliotecicile în care-şi consuma solda.
    Interesată această tentativă de discreditare, eşuată, a unui revoluţionar autentic. O fi de vină liberalismul de conjunctură afişat de Petrică?!
    Sau o fi doar scorpioniul din el, născut pentru a înţepa?!
    Îndoi-m-aş şi n-am cui!

Lasă un răspuns