Labirint obligatoriu…în lumea cărţilor şi în blogosferă (2)

Ziarul Tabloid
Adrian Năstase l-a bătut
pe Ion Iliescu la trafic
Fenomenul bloggeristic a cuprins, deopotrivă, oamenii din toate sferele sociale, dar şi politicieni şi scriitori. Vineri, când în Bucureşti se instala din nou iarna şi nu-ţi venea să dai afară nici un câine, deputatul Adrian Năstase a zbughit-o din limuzină pe scările Uniunii Scriitorilor. Nu se ducea la o întrunire a PSD-ului şi nici nu lansa vreo carte. N-a dat nici o declaraţie, fiindcă presa nu era după el.Totuşi, doi ziarişti îl aşteptau înăuntru, în Sala Oglinzilor. Simona Ionescu şi Victor Ciutacu veniseră să-şi ridice premiile de la concursul iniţiat de scriitoarea Lucia Verona, „Blog de blog – 2009” şi să fie alături de Lucia Verona, Oana Stoica Mujea şi Horia Gârbea la lansarea cărţilor lor, pline de nerv şi de nervi. Cei doi jurnalişti fuseseră declaraţi câştigători la categoria „Cel mai bun blog de ziarist” de un juriu din care făcuse parte şi Adrian Năstase.
Bloggerul Năstase a oferit asistenţei prezente o ştire în premieră: „bloggerul Ion Iliescu poate fi invidios fiindcă el, Năstase, mai are puţin şi va înregistra 3 milioane de vizitatori care-i citesc textele”. A plecat apoi, la fel de grăbit precum venise, că îl aşteptau treburile politicii.

Urmează „Blogul”, o relatare obiectivă. Poyele sunt tot ale Mădălinei Ionescu

adrian nastase
lucia verona

15 păreri la “Labirint obligatoriu…în lumea cărţilor şi în blogosferă (2)

 1. madalina

  Simona, onorata-s ca pozele mele merg si la quality, si la tabloid 🙂 Daca stiam de planul tau, surprindeam niste poze cu genti si fuste :)))

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Lilick, violetul la relatarea obiectiva de pe Blog. Si multe altele, evident.

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Madalina, tu ne-ai salvat pe toti cu imaginile! Adaptam si la tabloid, ce sa facem…

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Asa-i Lucia, administratorul asta imi scurtează zilele. Că dacă nu-s ale lui, ce contează…
  Dar 7 martie ăsta îmi place, fiindcă e ziua lui Andrei al meu. Implineşte 3 ani şi suntem în paranghelii mâine. Sau azi, mă rog…
  Aşa că o să mă aşteptaţi până mai spre întunericeală cu cea de-a treia relatare!

 5. Pingback: Fraţilor, am învins! Uniunea Scriitorilor vorbeşte de zelist! « Chinezu

 6. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 5 « Ioan Usca

Lasă un răspuns