Incercăm să salvăm un copil!

Am sa va arat cu ce am fost ocupata zilele acestea, incat n-am avut timp de blog. Ei, de scris pe blogul meu, fiindca noaptea sau dimineata mi-am mai aruncat un ochi prin blogosfera!
Am fost ocupata sa trimit o fetita de 6 luni la o operatie in Germania. In aceasta dimineata a plecat cu avionul inspre Karlsruhe. Sper din tot sufletul ca totul sa mearga bine si Stefania sa se intoarca sanatoasa si sa poata manca ca un copil normal!
Impreuna cu Stefania si familia ei a plecat si un reporter CLick!, Andrei Radulescu Dobrogea, care va transmite zilnic ce se intampla acolo. Vom afla cu totii si cum se trateaza intr-o clinica din strainatate, ce costa si ce nu costa.
Povestea Stefaniei, aici. si la partenera mea, Isabellelorelai.

4 păreri la “Incercăm să salvăm un copil!

  1. velichea bianca

    BUNA DOAMNA SIMONA SUNT MAMA LUI BIANCA VELICHEA SI AM INCERCAT DE NENUMARATE ORI SA DAU UN TEL SAU SA SCRIU PENTRU A VA PUNE CITEVA INTREBARI CUM AR FI :NU STIU PREA MULTE DESPRE ACEASTA CAMPANIE PE CARE O SUSTINE-TI SI VA-TI INPLICAT DIN TOT SUFLETUL SI MA BUCUR CA VI SA ALATURAT SI O ALTA PER. CUNOSCUTA PESTE TOT ZINA CEA BUNA IZABELA SI SIGUR MULTI COPII ISI VOR GASI LINISTEASI VOR FI AJUTA-TI DE A INVINGE BOLILE SI A FI COPII NORMALI ,SANATOSI SI CU UN VIITOR .MULTI COPII VOR FI SALVA-TI DATORITA DUM. SI CAMPANIEI CARE ATI INFIINTAT-O VA DORESC MULTA SANATATE ,PUTERE SI CU DUMNEZEU INAINTE . P.S

  2. velichea bianca

    P.S DOREAM SA STIU DACA TREBUIE SATRIMITEM CEVA SAU VREUN TEL PENTRU MAI MULTE DETALI ?ARTICOLU A FOST PUBLICAT PE 4 IANUARIE SI NU STIU CUM SA PROCEDAM ,AM INCERCAT SA SUN LA NR. DE TEL DAR TOT TIMPUL DA TON DE OCUPAT ,TREBUIE SA FAC CEVA ANUME ?????????MAMA LUI BIANCA VELICHEA NR DE TEL 0727275667 A R

Lasă un răspuns