Geoană bronzat şi grizonat

Frumos! S-a animat viaţa politică. Mi-a plăcut azi de Crin Antonescu când a fost încolţit de Remus Cernea. Mi-a plăcut că, deşi luat pe nepregătite cu înrebarea dacă Radu Stroe se retrage din cursă până la decizia Curţii Constituţionale (legată de candidatura unui independent la alegerile din Colegiul1), presedintele PNL nu s-a pierdut cu firea şi n-a dat-o în bălării cu răspunsul. A zis că o să discute cu colegii problema. Doar nu era să ia o hotărâre în faţa camerelor de luat vederi, doar pentru că un jurnalist i-a zis că Prigoană junior a spus că el stă pe loc dacă o face şi Stroe.
Mai târziu, l-am zărit în mijlocul politicii social-democrate pe Mircea Geoană, omul care a reinventat bancul în România. Bronzat şi grizonaaaat, mamă-mamă! Proaspăt sosit dintr-o vacanţă în Aruba, paradisul venezuelean al bogătaşilor de pretutindeni! Să aud acuma bancuri! Liderul partidului care apără săracii n-a vrut să spună unde s-a relaxat după campania furtunoasă şi încordata noapte în care a fost preşedinte. Cred că a mirosit că n-ar fi mumos pe timp de criză să bată toba. Ei, au bătut-o alţii, care nu-l mai văd la şefia PSD-ului. Lupte intestine, de decapitare a liderilor se duc şi în PDL şi în PNL, dar despre astea, vorbim în zilele următoare. Să mai luăm pulsul.
Iată Aruba!
tbb-palmbeach-762025
royal plaza aruba

17 păreri la “Geoană bronzat şi grizonat

  1. Marius Mina

    Aruba e un dominion olandez in Caraibe , totul este adus din tara lalelelor, scump dar misteaux. Lume buna, un loc unde simti traiesti civilizat. Nu se compara cu nimic din ce poate pune Europa la dispozitie. Nisipul este un alb orbitor care indiferent de temperatura nu te frige la picioare, e chiar racoros. E tocatura din corali.Apa zici ca-i moarta nu se misca deloc. E superb .

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Macar visurile sa le avem frumoase!
    Pe mine nu m-a zgandarit ca a fost in paradisul bogatasilor, ci faptul ca a ascuns asta. Cand a fost intrebat daca a fost la Aruba, presedintele PSD a raspuns ziaristilor, din mers: Am fost în vacanţă în sudul Americii. Crezi ca a vrut să le testeze jurnalistilor cunostiinţele de geografie?

  3. Adrian SM

    Eu m-aş mulţumi cu un job normal. Iar dacă vorbim de partea cu recreerea eu aş merge sus la Passo Stelvio cu maşina,aş bea acolo o ciocolată fierbinte cu scorţişoară,aş coborî tot prin trecătoare şi m-aş delecta vreo 3-4 zile cu „frumuseţile” de la lacul Garda… 🙂 Din biletul de avion al lui Geoană până în sudul Americii m-aş descurca… 🙂
    În orice caz Geoană a coborât mult în ochii mei după alegeri. Nici el nu e mai breaz ca ceilalţi politicieni:ahtiat de putere, băşcălios,poate arogant. Partidul celor care nu vor mai vota pe nimeni din actuala clasă politică a mai câştigat un membru…

  4. Simona Ionescu Autor articol

    Adrian,
    bine ai venit intr-un mare club. Totusi, eu ii dau gir inca lui Crin Antonescu. Si astept ca Traian Basescu sa se schimbe, asa cum a promis.

  5. Adrian SM

    Da, trebuie să recunosc că Crin a ieşit cel mai bine din tot bâlciul electoral şi postelectoral.Aş putea zice că e ultimul romantic din politica românească. Dar să nu uităm că e şi el politician….

  6. Marius Mina

    Simona , Traian Basescu se va schimba doar cand va avea catusele de maini . In orice caz isteria asta nu va ma tine mult, garantat 100%. Udrea a trecut pe Ecstasy si se crede deja Evita Peron( peronul garii de nordunde si-a inceput cariera )
    S-o vad pe Bahmuteanca la Justitie si m-am linistit 😉

  7. Adrian SM

    Băsescu se va schimba doar când va începe să putrezească la 2 metri sub pământ sau pe fundul vreunei mări…
    @ Marius Mina Mulţumesc de propunere dar e puţin probabil să se materializeze. Cred că pentru un român de rând există destule opţiuni n Europa.
    Bahmu la justiţie? 🙂 🙂 🙂 De ce nu Mama Omida? Atunci va fi vai de noi ăştia „gajo”…

  8. Rusu Gigi

    Şi noi , care credeam că , învins fiind , Geoană îşi linge rănile pe la o cabană pustie în munţi . Mă întreb dacă nu era mai bine să-şi ia vacanţă , fie şi la Aruba , între cele două tururi . Scăpa de înfruntare şi de întrebări stânjenitoare …

  9. Simona Ionescu Autor articol

    Marius, sunt foarte atenta. Si la Base, si la Udrea si la PSD. Am teoriile mele despre subiectele fierbinti de pe tapet, pe unele le-am si scris, iar acum astept confirmari sau infirmari.

  10. Simona Ionescu Autor articol

    Adrian,
    Mama Omida a murit, la inceputul anilor 90. Era femeie de serviciu la o intreprindere din Buftea. Gaseste alta nominalizare, ca Bahmu n-are ganduri – a ramas gravida.

  11. Simona Ionescu Autor articol

    Tequila, misto site aveti! Si La multi ani!, pentru anişorul împlinit. O sa intru din nou la voi, ca sa citesc mai în tihnă. Mult mai interesant decât Geoana!

  12. Simona Ionescu Autor articol

    Gigi, daca se retragea între tururi, ratam noi sa aflăm cât de legat e de SPA si cât de repede aleargă acolo!
    Bine ai venit pe aici!

  13. Adrian SM

    Vai, am cam rămas în urmă cu cultura generală… 🙂 . Se vede că nu mai fac taxi… 🙁 Da ferească Dumnezeu să ajungă madam Udrea locatară la Cotroceni. Vom ajunge să o regretăm pe Ceauşească… 🙂
    No bine, voi medita profund şi bine pentru o nominalizare la interne… 🙂 Chit că Blaga e legat de Satu Mare, dar asta nu ne încălzeşte cu nimic pentru că poliţaii locali varză.

Lasă un răspuns