Intalnirea cu Mosu’

Andrei si Ilinca s-au intalnit cu Mosu’ in mall. Pe vremea meaaaa….il zaream pe Mos Gerila doar la gradinita, cand ne impartea bomboane in staniol, portocale si mere si o papusica de plastic, care-si pierdea pana acasa mainile sau picioarele. A, da, si cateodata ne aducea jocuri: Piticot sau Nu te supara, frate!
ili andi

11 păreri la “Intalnirea cu Mosu’

 1. teo.georgescu

  Doaaaamneeee….. Daca pe Andrei il stiam, Ilinca este o papusa vie ::))) Mai Simona, sa va traiasca si sa fie sanatosi si fericiti!

 2. Adrian SM

  Când l-am văzut pe Andrei nu ştiu de ce m-a dus gândul la Geoană…. 🙂 Pare aşa de serios… Să-ţi trăiască sănătoşi amândoi prichindeii.. 🙂
  Eu în plus faţă de tine , de cum am început să buchisesc literele , scriam o grămadă de scrisori lu Moşu… 🙂 Nu-i ajungea un TIR de 20 de tone să-mi aducă tot ce-i ceream.. :))

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Adrian, chiar voiam sa te intreb ce-i cu concediul tau prelungit de pe blog. M-am linistit – traiesti!
  Ei, si eu scriam sau dictam scrisori, dar de vazut pe Mos, nu-l vedeam decat la serbare. Degeaba ma chinuiam cu fratele meu sa nu adormim si sa-l pandim cand vine la bradul de acasa. Intotdeauna gaseam darurile abia dimineata, cand ne trezeam.

 4. mihai

  Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 5. Adrian SM

  M-am molipsit de Farmville… 🙂 Da se întâmplă şi la case mai mari… 🙂 Am avut vreme totuşi să merg la întâlnirea blogherilor din Satu Mare şi acum clocesc ceva anti Gyula Ilyés.Nu te teme, nu vreau să dau cu statueta în el… :)) Va fi ceva pe blog sau Facebook. Gyula e primarul nostru şi nominalizarea lui pentru „Zece pentru România” e absolut ciudată. Nu-i neg unele realizări, dar are o grămadă de bile negre, reabilitarea podului Golescu fiind celebră la noi.

 6. Simona Ionescu Autor articol

  Aha, bănuiam eu că e o chestie colectivă dispariţia asta din blogosferă. Aţi migrat mulţi pe Facebook…habar n-am cum e şi cu Farmville, dar am văzut la Lucia ceva… Crina şi ea, dispărută în ultima vreme… Mă bucur că eşti bine, Adi. Iar de pod, ştiu tot de la tine. Pe mine mă găsiţi tot pe blog. Asta-i jurnalul meu.

 7. Simona Ionescu Autor articol

  Adrian, nu reusesc sa trec de parola. Asa ca nu pot intra pe facebook. Da-mi indicatii!

 8. Pingback: Gînd… RUGĂ, MULŢUMESC! « lenesrau's Blog

Lasă un răspuns