Traian Basescu, dezvaluitorul

Pana la urma, Traian Basescu ne-a dezvaluit cate ceva din ce se intampla in spatele usilor inchise. Nu stim cat sunt de adevarate, fiindca e cuvantul lui contra cuvantului celor acuzati. Eu, ca si multi altii, acceptnd ca e adevarat, ma intreb de ce a facut-o asa de tarziu. Iar daca admit ca nu e adevarat, ma gandesc ca aceasta strategie nu-i foloseste la nimic. Ca si faptul ca acum vrea sa se imprieteneasca sau sa aiba o relatie normala cu presa. Cateodata ma intreb, stiindu-l pe Train Basescu cel din anii ’90, cum de a putut comite atatea greseli?

7 păreri la “Traian Basescu, dezvaluitorul

  1. Octavian Pelin

    Simona,Traian Basescu a fost mereu un”smecheras”care s-a descurcat in toate regimurile,arma sa a fost cea a manipularii si dezinformarii,este omul trecutului,o zi minunata 🙂

  2. Simona Ionescu Autor articol

    Incasha,
    mi-a placut ce am citit despre tine (avem multe preferinte comune, desi eu sunt cateva generatii bune inaintea ta), dar si ce am descoperit pe blogul tau. Spiritul tau tanar aduce un aer proaspat, asa ca te-am trecut in blogroll, recomandand si prietenilor mei sa te citeasca.
    Si sa fim bine intelese: imi spui SImona, ori de cate ori comentezi aici, ca nu din pronume sau prenume vine respectul!
    Trimite-ne, din cand in cand, nitica briza de mare!

  3. Vania

    Mi-a murit netul zile-n şir şi nici acum nu se simte prea bine, de aceea n-am relatat prompt despre ziua de 1 decembrie în Timişoara. Oricum, n-a fost cine ştie ce, pedeliştii au fost doar gălăgioşi, însă n-a fost pericol real de confruntări.

    Oricum, zâmbeam în gând, stând alături de pesedişti, căci mi-am amintit cum ne fugăream cu feseniştii prin pieţe în 1990…

  4. Sictireli

    A gresit pentru ca i s-a permis. Nu este sungurul in aceasta situatie. Spui ca-l cunosti inca din anii 90. Atunci, ma intreb si eu: cum se face ca-l cunosti din 90 si abia acum te miri cum de a putut sa iasa in decor? A fost mereu in afara jocului. Nu ne-a deranjat pentru ca juca in alta hora. Pe mine nu ma mira nimic la indivizi precum Traian Basescu. In schimb ma irita la culme ca dezbina societatea. Ca sa conduca.

Lasă un răspuns