Hai la cărţi!

Maine sa va pregatiti de o vizita la Targul de carte «Gaudeamus», fiindca prietenii nostri Bogdan Hrib, mai marele editurii Tritonic si scriitoarea noastra draga Oana Stoica Mujea ies pe piata cu noutati.
Pe la ora 13.30, Oana se va mandri cu «Regina Elfa». O sa o urmeze Andreea Marin Banica, care a semnat coordonarea unui volum «Pretuieste viata». Apoi, urmeaza «bossul»! Bogdan Hrib isi lanseaza cartea «Somalia, mon amour», la ora 17.00. Va dau si reperele, sa nu incurcati drumul, desi e voie sa vizitati si alte edituri: standul Tritonic de la parterul Pavilionului Central de la Romexpo!

Up Date: Am gasit acum , pe mail, o completare de la PR-ul Tritonic. Trebuie sa stiti si asta, fiindca-i un gest deosebit. „Lansarea primului album din colectia Albumele Andreei va avea loc in prezenta autoarei si a invitatilor ei (specialisti de renume din diverse domenii). Tot profitul rezultat din vanzarea acestui volum va fi donat in totalitate unei actiuni de ajutorare a femeilor din Romania bolnave de cancer.

11 păreri la “Hai la cărţi!

 1. Mirela

  Astept cu drag Regina Elfa. Mult succes Oanei, merita, e o scriitoare deosebita! La mai mare!
  Weekend minunat si o saptamana viitoare mai buna tuturor!

 2. Buhu

  Las ca la anu vin si eu la Bucuresti la faculta’ si o sa am si eu ocazia sa trec prin astfel de locuri.Pana atunci doar…astept.

 3. Andrei from USA

  Simona
  Se pare ca a inceput sa se castige si din scris. O sa revin in tara, in curand, probabil pina la sfarsitul anului si o sa vad cum stau lucrurile. Aici s-au stricat de tot.

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Andrei, nici aici nu-i pe roze. Mai ales in presa. Bucuroasa de revedere!

 5. Pingback: Steluţe multicolore « Oana Stoica Mujea

Lasă un răspuns