Vis de copil: un medicament!

Îşi doreşte atât de mult să meargă şi ea la şcoală ca toţi copiii! Însă mama şi doamna doctor i-au spus că mai trebuie să aibă răbdare, să termine cura de „chimio”, care o să-i ia durerea din picioruş şi, apoi să-i crească părul. Lăcrămioara crede că şi „Moşul” o să-i aducă, în loc de jucării, un medicament care o să o facă sănătoasă.

«Mama, mă doare…». Nici nu ştiţi de câte ori a auzit mama Lăcrămioarei aceste cuvinte! Nici cât a plâns a neputinţă că nu poate să-i aline durerea fetiţei.

Lăcrămioara Gabriela Todor are 8 ani şi Osteosarcom (Sarcom Ewing), adică cancer osos, la picior.

Citeste mai departe povestea Lacramioarei, aici. Si daca poti, ajuta cu oricat de putin aceasta familie greu incercata. Fetita are nevoie de circa 4 milioane pe luna ca sa vina de doua ori la Bucuresti pentru tratament, de mancare pe baza de proteina si de hainute calduroase. Acum e cu mamica in spital, la „M. Curie”, etajul 5.

7 păreri la “Vis de copil: un medicament!

 1. Lilick

  Simona, faci ceva extraordinar. Iti doresc ca nepoteii tai sa nu simta niciodata dureri si grija. I-am vazut pe facebook, pentru ca au un tatic care se mandreste cu ei. Si are si de ce. 🙂

  Ce sa zic de Lacramioara, saraca? E greu sa te si uiti sa-i vezi ochii tristi, dar sa fii in situatia ei de copil napastuit. Sau a parintilor, sau a surorii care din cauza situatiei s-a imbolnavit si ea. As vrea sa avem puterea ca pe fata Lacramioarei sa readucem zambetul ala din prima poza. Si numele sa nu-i marcheze destinul. 🙁

 2. Pingback: Da, are şi Click o rubrică excelentă « Chinezu

 3. teo.georgescu

  Am scris pe facebook. Poate asa ajut si eu un pic…
  Oricum, felicitari. Si nervi tari!

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Lilick, ma bucur ca i-ai vazut pe cei mici. Sa-ti spun ce norocosi suntem ca sunt sanatosi?! Nimic nu conteaza deact asta.
  Pentru Lacramioara am primit azi multe telefoane de la oameni care vor sa-i daruiasca imbracaminte, alimente, banuti.

 5. Andrei from USA

  Simona
  Am vazut acum ca la Cancan au pus un link la top 3 bloguri, care trimite la postarea mea cu sectiile de votare din SUA. Nu e vina ta, nu? Cui trebuie sa-i dau o bere?

 6. velichea bianca

  BUNA ZIUA SI VA MULTUMESC DACA ATI CIOTI CITEVA RINDURI SCRISE DE O MAMA CARE VA ROAGA SA FACE-TI CUNOSCUT CAZUL UNEI COPILE DE 16 ANI LIPSITA DE COPILARIE SI DE VIITOR ,DORESC DIN TOT SUFLETUL SA CER AJUTOR ACUM PENTRU EA CIND SE MAI POATE FACE CEVA DAR AM NEVOIE DE BANI PENTRU A STAGNA BOALA PINA NO FI PREA TIRZIU NU DORESC SA-MI DEA CINEVA BANI NECESARI PENTRU UN SCAUN RULANT .,,UN CARUT CU ROTILE PENTRU EA DORESC SA POT FACE CA EA SA NU AJUNGA IN CARUT DOAR DACA VOI FI INTELEASA SI AJUTATA MACAR CU BANI NECESARI DE A MERGE LA LIC ,E CLASA A 10 SI PENTRU KINETOTERAPIE RECUPERARE SI REGIM ALIMENTAR .VA ROG CITI-TI http://www.savebianca.ro va multumesc .

Lasă un răspuns