De ce nu l-as vota pe unul care vrea sa fie presedinte

Ma intreaba Lilick „de ce nu l-as vota pe Crin Antonescu?”. E ultima leapsa care circula in blogosfera, pornita de la Cristi Sutu. Nu-i rea ideea de a afla stafful de campanie al candidatului ce ar trebui evitat pentru a nu enerva electoratul! De ce nu l-as vota eu pe Crin…
– daca mi-ar spune ca (prin programe liberale) va scoate tara din criza in urmatoarele luni
– daca o va tine danga-langa cu Basescu-securistu’
– daca imi va promite ca nu va creste TVA sau cota de impozit
– daca nu va avea in vedere un guvern de tehnocrati
… si, da, n-am sa-l votez daca il voi mai auzi ca ne ureaza „Sa traiti bine!”
Dupa cum vedeti, motivele nu sunt valabile doar penru Crin! Marturisesc, sunt inca nehotarata cui ii dau votul. Ii astept pe candidati sa ma convinga.

Top 3 bloguri
Pe bune, niste texte ce merita citite si aprofundate!

1.De ce nu il votez pe Mircea Geoana – Anca Alexandrescu

2. Smecherie, te halesc! – Dono

3. Intregi suntem la cap, bai bloggeri? – Chinezu

9 păreri la “De ce nu l-as vota pe unul care vrea sa fie presedinte

 1. Marius Mina

  Pai mi se pare normal sa dati leapsa mai departe cu toxinele Shtuzilor, in campania pentru parlamentare sustinea PSD eaua.
  E plin de pofte manipulante de shtouri la capac.

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Marius, nu poate sa manipuleze Sutu blogosfera! Parerea mea. Pana la urma, candidatii or sa-i manipuleze pe romani, asa cum se intampla de 20 de ani. Asa cum am scris, eu nu i-as vota nici pe Sorin, Traian, Gigi, Vadim sau Mircea daca mi-ar spune si mi-ar promite ceea ce am scris mai sus.

 3. Sibilla

  De-un lucru sunt convinsă : categoric băsescovici NU !
  Vă supun atenţiei, tuturor, nu pentru trafic, ci pentru copii, vă implor să citiţi ce fac tartorii :

  Poftim şi … Şmecheria din Twin Peakse-ul cărăşean, insist să citiţi cu luare aminte şi subliniez încă o dată, Sfinx777 nu urmăreşte traficul, e o voce ce se doreşte auzită !
  E vorba de… * modelul * de * politici soaciale *, marca PD-L, ca-n Twin Peakse-ul cărăşean, de alt fin al Naşului Frunzăverde, că mulţi mai are… de cică, rectificarea bugetului… Atenţie la metodă : geniile CJ C-S au inventat în criză de idei fiind, nici mai mult nici mai puţin decât, citez * susţinerea activităţii turistice * din bani de la … asigurări sociale, copii cu nevoi speciale şi unităţi de învăţământ !!!

  http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/12/normalitatea-autoritatilor-cu-nevoi-speciale-din-caras-severin-jos-basescu-jos-pd-l/

  Asta e politică de exterminare !!!

  JOS Băsescu ! Jos PD-L, şacali, hoţi, nemernici !!!

  Sibilla
  P.S…. se lăuda buldogul Blaga că drege, dă, ajută vis a vis de infrastructura cărăşeană, acum, aflarăm şi prin ce … metode ! E limpede, ori ei, ori noi ! Eu de pe redute nu cobor până nu-i văd pe ăştia frâmţi ! Şi-atunci nu ridic piciorul până nu-s sigură că NU mai mişcă, trăznească-i !

 4. cristian

  am scris acum mai multe zile un post cu titlul „11 motive”, in care alegeam 11 motive pro si 11 motive contra, in ceea ce priveste eventualul vot in favoarea sau defavoarea unuia dintre cei 4 candidati importanti; la 11 contra Antonescu, scriam :
  11 motive CONTRA
  1. Lipsa de experienta in leadership. 2. Lipsa de popularitate in randul “maselor”. 3. Campanie electorala discreta. 4. Mesaj electoral inconsistent. 5. Lipsa de idei. 6. Forta de sustinere a partidului, mai mica in raport cu a partidelor principalilor contracandidati. 7. Lipsa de experienta in politica internationala. 8. Imagine de baiat de salon. 9. Fara experienta bataliilor electorale in nume propriu. 10. O anume rigiditate. 11. Inconsistenta activitatii in calitate de parlamentar.
  ———-
  Fireste, aveam si 11 PRO 🙂

 5. Pingback: Simona Ionescu » Dragi tovarasi, nu va majorez TVA si nici impozitu’!

 6. alex

  Ce cauti in PSD? Nu tie rusine sa-i ridici in slavi pe Iliescu si toate sopirlele care au distrus Romania? Ai uitat de lovitura de stat din 89?

Lasă un răspuns