Sa ne lepsuim la vot!

Primesc o leapsa de la Codrin Scutaru. Nu prea ma omor dupa gen, dar tema abordata imi da prilejul sa spun ca trebuie sa mergem la vot. E singurul drept de care dispunem fara nici o opreliste, iar prin el putem amenda clasa politica. Leapsa lui Codrin zice asa: Spuneti un motiv pentru care l-ati vota pe Traian Basescu, Mircea Geoana, Sorin Oprescu si Crin Antonescu.
Pentru cate un motiv, i-as vota pe toti. Pentru mai multe motive, ma mai gandesc pana in ziua votului pe numele caruia voi pune stampila. Nu vreau sa influentez pe nimeni si nici sa nu-mi pierd prietenii.
Sa ne lepsuim la vot. Vreau sa stiu de la voi daca veti merge la urne, iar daca nu, de ce?

Top 3 bloguri

1. Intamplare cu niste carti – Moshe&Mordechai
2. Cujetare despre apelurile telefonice – Denisucal
3. Si americanii… – Fulgerica

13 păreri la “Sa ne lepsuim la vot!

 1. Andrei from USA

  Simona
  evident ca o sa merg la vot, daca imi mai sunt valabile actele romanesti. Numai asa o sa putem afla in amanunt in fata instantei, amanunte ale dosarelor Nastase&co. Nu ca nu sunt eu la curent cu ele, dar …

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Marius, Andrei, voi „americanii” sunteti injectati cu democratie si d-aia nu ezitati. Noi, aici, suntem inca in faza de ameteala cu pasile naturiste.

 3. madalina

  Eu votez întotdeauna. Mă respect prea mult să nu-mi respect şi drepturile. Câte le mai avem. Şi ca să le mai avem!

 4. mălina aniţoaei

  De fiecare dată îmi spun că nu am să mai merg la vot dar… înaintea alegerilor scriu prin ziarele locale articole prin care îndemn oamenii să-şi exercite dreptul cetăţenesc…Apoi îmi spun că nu este corect să nu practic imediat ceea ce predic. Aşa că mă prezint la vot spăşită…

 5. Marius Mina

  Andrei, ma mira faptul ca de cazul Necolaiciuc (varul Mariei Basescu), adus de Traian in Min Transporturilor , nu sufli o vorba , sunteti vecini de plaja.

 6. Pingback: Cu leapşa prezidenţiabililor prin blgosferă: Băsescu e înger şi demon, Crin Antonescu e sărac şi cinstit, Oprescu e miştocarul de serviciu, iar Geoană are şanse, dar nu în România « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opini

 7. Pingback: Cu leapşa prezidenţiabililor prin blgosferă: Băsescu e înger şi demon, Crin Antonescu e sărac şi cinstit, Oprescu e miştocarul de serviciu, iar Geoană are şanse, dar nu în România « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opini

 8. Andrei from USA

  Am suflat pe tot netul la vremea cand voi nu sufati nimic. Pe vremea cand era liber si un agent imobiliar, pe care il cunosc intamplator, incerca sa vinda o proprietate a lui Necolaiciuc, in West Palm Beach. Chiar pe ziare.com am aratat atunci cat de usor este sa-l gaseasca americanii, cunoscand desigur sistemul lor de evidenta. Cand o sa ajunga la voi, o sa aveti ce scrie. Asta e una si alta, sunt cam 42 de mile de la mine pina la plaja la care mergea el si in plus, sunt alte puncte de atractie si interes pentru mine cand ma duc la plaja. Da aud ca si tu esti pe aici prin America. Pe unde?

 9. Marius Mina

  Andrei US of A, eu nu te-am citit pe nicaieri fratele meu, si stau cu ochii pe el de mult. De ce vrei sa ne shtokarim la infinit, eu sa mimez ca te cred iar tu sa te minti ca m-ai aburit.

 10. Marius Mina

  Andrei din US of A, inca un sfat amical pentru cei care continua sa danseze dupa ce muzica a incetat de mult: va zbateti degaba, fiara e incoltita si sangereaza rau.N-aveti cum sa o mai salvati. Continua si te vei umple de ridicol daca nu te-ai umplut destul pina acum.
  It’s a done deal !

Lasă un răspuns