Top 3 bloguri

Azi, in Cancan, recomandarile sunt:
1. Ningea la intrarea actorilor
http://madalinaionescu.blogspot.com
2. Romania, obiectiv european
http://malaimare.wordpress.com
3. Life is good!
http://anutza.wordpress.com

Trebuie, insa, sa cititi si la Chinezu (daca inca n-ati facut-o!), caci a alcatuit Guvernul bloggerilor. Bascaliosul galbejit, mancator de orez, m-a nominalizat la Ministerul Muncii! Pai tot io sa trag, frate chinez?!

22 de păreri la “Top 3 bloguri

 1. teo.georgescu

  Hi hi… fratele Chinez te-a pus acolo pentru ca stia ca te descurci. Si atunci ii este si lui bine ::))))

 2. Oana

  Simona, tara te vrea la munca, iar Chinezu stie ce vrea tara 😀 Apropo, o sa-ti dau si cultura, ca eu nu ma lupt cu morile de vant 😉

 3. ion

  Nu e chiar asa, Simona, nu ma promovezi…din moment ce tu nu ai niciun cuvant de spus. Mai mult ma bag…singur in seama, din pacate!!! Dar despre o colaborare „parafata” cu Cancan ce se aude?E posibila, sau la voi se plateste la bucata?

 4. Simona Ionescu Autor articol

  Ion, iar derapezi. Faptul ca ai link la mine pe blog e o promovare. Oamenii intra, citesc si, daca te plac, revin. Fara sa le spun eu.
  Si, da, la Cancan se plateste la bucata. Asa cum stii ca era si inainte.

 5. ion

  Scuze, Simona pentru asa-zisul „derapaj”. Nu mai insist cu blogul! Iar cat priveste plata la Cancan, nu stiu cum era inainte. La „Averea” , aproximativ cu acelasi colectiv de redactie, era altfel. Exista un contract de cesiune al drepturilor de autor cu o suma destul de „bunicica”, la vremea aceea. Cunosti situatia mea, ma gandeam ca poate ma ajuti si tu intr-un fel ca…nu ai nimic de pierdut. Dimpotriva!!!

 6. Andrei from USA

  Eu propun un minister al timpului liber. Am experienta si priceperea necesara sa conduc o astfel de institutie. Cu banii de la Tineret si Turism, comasate, as putea sa aduc macar un zambet printre romani. Si asta tot munca se cheama, dar nu trebuie sa tina de ministerul muncii. Separarea puterilor trebuie sa fie reala.

Lasă un răspuns