Top bloguri, ziua a doua

Se lucreaza inca la site-ul Cancan pentru noile rubrici, printre care si „Top 3 bloguri”. Asa ca pana se rezolva problema, am sa postez aici nominalizarile ce apar maine in ziarul de la taraba. E posibil sa gasiti topul si in pagina de Eveniment, dupa miezul noptii, cand se incarca site-ul Cancan. Vom vedea. Deci:
1. Sufocheisan – Trexel
2. Au mai ramas 82 de zile pana la alegeri – Cristi Sutu
3. Reabilitarea in Romania, un cosmar fara de sfarsit – Sorina Matei

17 păreri la “Top bloguri, ziua a doua

 1. Simona Ionescu Autor articol

  Trexel, a mers si cu articolul din ziarul de azi dimineata – La ce sa uita barbatii, Da’ tu ai pus o poza bestiala la „asta”! Ai mei n-au gasit chiar una asa de buna! Se pare ca ai exercitiu, frate!
  Ia, ca au si sarit barbatii in sus de invidie!

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Pai, draga Adrian, las’ sa-i creasca pateu, daca a avut curajul, el, om insurat si cu mandrete de copil, sa spuna ce are pe suflet! Clar, nu e atat de sufocat pe cat ofteaza!

 3. Simona Ionescu Autor articol

  Conform oamenilor de stiinta, barbatii viseaza la sani! Asa a scris azi la gazeta! Asa ca… vise placute! Si sa ne spui si noua…

 4. Adrian SM

  Sufletul omului e o eterna necunoscuta, ce nu poate fi cuantificata in nici un fel de nici un om de stiinta din lume. Alea-s doar povesti ca sa se bage ei in seama…. Daca se intampla sa visez parti anatomice feminine nu pectoralii sunt pe primul loc… 😛

 5. Simona Ionescu Autor articol

  Eu te cred pe cuvant. Dar daca ailalti visatori au fost mai multi?! Dar ai dreptate: da-i naibii si pe oamenii astia de stiinta! N-or avea si ei alta treaba?!

 6. Simona Ionescu Autor articol

  No, gata, ai dovada! Trexel te primeste in clubul lui de „sufocati”. Dar cred ca deja s-a dus la culcare…la visat!

 7. Adrian SM

  Poate s-a dus…
  Da-mi place engleza lui… L-ar lasa si pe Boc invidios… 🙂
  Ma duc si eu sa incerc sa dorm un pic.. Stresul de la servici isi cam spune cuvantul.Adorm extrem de greu. O seara ,sau noapte, sau ce o fi, cat mai placuta 🙂

 8. Simona Ionescu Autor articol

  Tragem obloanele. Ma bucur ca am aflat acum ca ai si blog si ca suntem si in aceeasi zodie. Asa ne aduna Dumnezeu, pana si pe bloguri.

 9. Pingback: Guvernul meu de vis (cu bloggeri, of course) « Picătura chinezească

Lasă un răspuns