Boc sta, dar nu simte!

Avem momente cand chiar nu mai intelegem ce se intampla in Romania asta si daca va mai rasari soarele si pe ulitele noastre! Ieri a fost una din zilele de 13, trei ceasuri rele, ghinion-pisica neagra…o zi dintr-alea bulversante pana si pentru astrele lui Nety Sandu.
„Stau aici de 6-7 luni de zile si, practic, simt ca nu se intampla nimic”, ne-a spus primul-ministru al Romaniei, cu aceeasi nevinovatie si „ochi umezi”, cum ii plac presedintelui Basescu. Va recomand sa vedeti filmarea live, aici! O sa-l vedeti cum „sta enorm si simte monstruos”, vorba lui Caragiale.
Si-a sarit badita Traian cu scatoalca, din dealul Cotrocenilor: „Până în prezent, statul român a demonstrat că nu este capabil să se adapteze la criză, spre deosebire de sistemul privat care s-a ajustat imediat. Vreau să se înţeleagă clar că România are nevoie de Armată, Poliţie, medici, profesori şi nu sunt adeptul absurdului, ci al raţionalului”
Aoleu, domnu’ Boc – zic si eu – ce l-ai suparat pe presedinte! Sau nu de Micutul de la Palat era vorba in propozitie?!
Iar ca sa inchei optimist, presedintele ne-a bagat si o electorala, parca citita in stele: „In trimestrul al patrlea al acestui an, economia Romaniei se va relansa, astfel incat in 2010 vom avea o crestere economica mica”.

6 păreri la “Boc sta, dar nu simte!

 1. Vania

  Lăsându-i pe cei doi într-ale lor, aştept cu nerăbdare cele zece zile de concediu în Poliţie, căci am ceva treabă prin oraş…

 2. Simona Ionescu Autor articol

  Vania, daca ai oarece ganduri, mobilizeaza trupa de la Papa Caffe ca acu e momentul! Pe criza se fac averi, capiscci?!

 3. Adrian SM

  Se vede clar acum ca Boc e o marioneta.Un pic daca e lasat pe cont propriu cam face pe el… 🙂

 4. Andrei from USA

  Buna Simona. Am revenit in New York, dar nu pentru mult timp. De fapt stau chiar foarte rau cu timpul. Este foarte bine pentru mine ca am stat 2 saptamini fara net si fara stiri, in varful muntilor. Liniste, gratar si bere. Somn. Singura stire care a ajuns pana la mine a fost ciocnirea unui avion cu un elicopter, dar fara alte amanunte. La multi ani micutei Ilinca!

 5. Bibliotecaru

  La început potenţa Guvernului Boc părea mică, doar +4%. După 7 luni, când potenţa a ajuns la nivelul -8%, Guvernul Boc pare să fi făcut schimbare de sex, câştigând pudoare virginală de domnişoară.

  Aşa „analist” cum sunt eu, şi tot îmi dau seama că 2010 va consemna continuarea degradării economiei României. Veniturile de astăzi ale noastre, ale tuturor (nu numai „salariile nesimţite” despre care tot vorbeşte domnul Boc), sunt poate duble decât poate economia noastră suportă cu adevărat. În plus, mai avem de achitat şi datoria aberantă de mai mult de 80 de miliarde de euro, care se acumulează în loc să scadă.

Lasă un răspuns